äntligen

Har äntligen skickat iväg so uppsattsen som egentligen skulle ha varit klar igår men de blev lite fel när jag skulle skicka den igår, den kom inte riktigt fram ;)

sitter för tillfället hemma vid jacob i stan och väntar på majken som är inne på MM och handlar, sen ska hon komma hit så ska vi kocka i hopp nå gött :) hehe .

vart full gång hela dagen i dag faktiskt gick upp stax före 9 stoppade in i tvättmaskinen , den blev klar för några timmar sen och ska hängas snart nr jag urker :) skrivit en uppsatts också, städat lite, och ätit :) Ganska skönt att låna en lägenhet såhär i bland, och komma lite hemifrån och bara få ha tid med sig själv :) fast i kväll håller kurt mejj sällkap ;)



Plötligt händer något helt oväntat,
du kommer få det bra nu..
Vila I Frid!

ont i fötterna

idag orkar jag verkligen inte skriva någon bibel som igår :)

skolan som vanligt idag, efterskolan hem och sitta i solen ett tag, viid 5 gick jag iväg till stalllet med malin, mockade och fixade allt där, sen tog vi en promenad med en söt liten saknad polle. så gick jag hem igen. så samanlagt har jag gått i 3 timmar,  såå jävla ont i fötterna jag har nu har jag nog aldig haft.. ojoj, inte nådigt ;) haha.

tog mupppppen ner till tommy och berith, lika trevligt som vanligt :) och det säger jag inte bara för att jag vet att berith kommer läsa dethär ;) utan det är faktiskt så :)

nu tänker jag inte skriva så himla mkt mera. godnatt :)

träning

inte världens roligaste natt det här va då.
Tyckte att jag va skapligt trött, så att man skulle kunna somna, så jag la mejj och skulle sova,  men inte gick väll de, jag låg vaken i flera timmar utan att få sova en endaste liten blund. ena stunden var det jätte kallt och jag frös hur mkt som helst, så jag hämtade flaskor med varmt vatten åh hade i sängen. det brukar faktisk hjälpa när man fryser ;D men inge varmare blev det väll för de..så jag vred upp elementet också.  då började väll de fanskapet skvala och rinna vatten. så jag fick stänga av det lika fort igen. så låg jag där och kura in mejj i täcket hoppades på att jag skulle kunna somna, men nejj då. så jag satte på musik, det brukar hjälpa. men inte den här gånge, då fick jag plötsligt en fiiiiin jävla huvudvärk istället. vid 4 kollade jag på klockan sista gånge, strax efter 5 vaknade jag igen och kunde inte somna om.. så jag låg kvar i sängen till strax efter sex sen gick jag upp och åt frulle :) och traska iväg till bussen :)

det var ju inte direkt efterlängtat att komma tillbaka till skolan idag, usch!
haha jag får det nästan att  låta som om att jag är mobbad, men så är det inte :) är bara sååå sjukt skoltrött. menmen inte ens 8 veckor kvar nu (Y)

efterskolan drog jag och felicia in till ludvika för att gymma och sola, först fick jag vänta in jacob som skulle komma med en handduk som jag hade glömt att packar ner. tur att man har en schysst brosa ;) räddarn i nöden :) nejjdå, nog skulle jag kunna duscha hemma om jag de ville. när han väl kom med handduken så gick vi ner och solade i 25 min. varmt och skönt ;) sen förflyttade vi oss in till gymmet och tränade där ett tag. riktigt skönt och mkt vällbehövligt :) nu ska vi börja träna minst 2 ggr i veckan, så på onsdag ska vi dit igen :)
efter träningen gick vi upp och mötte tobbe en liten vända, sen åkte vi med lena hem :)

kom hem och plugga lite till provet i morgon, inte blev jag nå klokare utav de. men jag ska väll försöka banka inn de i skallen på mig tills i morgon iaf så att man kanske lyckas få ett G :) vid sånna här tillfällen skulle man ha haft ett badkar! jag tycker att det är mktmkt lättare att plugga då om man ligger och badar, eftersom att då använder man tex inte telfonen för att man är rädd att tappa den i vattnet, och man har ingen dator att kika på ;) möjligt vis lite musik. det är rätt avslappnande också. ganska synd att varken mamma elr pappa har ngt längre. så jag får väll be pappa gömma intenettet elr ngt liknande så att jag inte ska  sitta vid datorn så att jag kanske får lite motovation iaf :)
 
efter att jag hade pluggat lite så tänkte jag ta mejj en promenad runt norrbo, kominte mkt mer än ca 100 meter då mötte jag på malin, som jag stod och pratade med i drygt 40 min. och när jag väl hade börjat gått igen så träffa jag felicia så det tog sin lilla  tid :)

i morgon efter skolan så borde jag egentligen hem och plugga, men det  skippar jag, tar mejj en vända till stallet i stället och går en promenad med dom små pollarna :) guud så längesen!

nu har jag skrivit en sån där onödigt lång bibel igen, dax att sätta igån med so pluggandet. elr ja läsa egenom en gång till iaf så att jag kan lite granna. sen sova.

pusssss & hejjjj

nu igen





jahapp, nu skrriver jag lite nu igen, märks det att jag har tråkigt ? ;)


Har  precis sett klart 50 first date, tyckte att den var skapligt bra faktiskt.
och nu när jag har sett klart filmen borde jag egentligen sova, men jag orkar inte.
och istället för att sett filmen så borde jag ha pluggat, men de orkade jag inte.
och närjag kom hem från tommy borde jag ha bäddati sänge, men jag orkade inte de heller.
så nu borde jag egentligen bädda i sängen, men jag skjuter fram det några minuter till.
och jag borde egentligen gå och kissa, men vi har felpå toalätten här nere, och jag orkar inte gå upp.
så jag får helt enkelt sova kissnödig i natt. haha
jag borde också borsta tänderna, skjuter fram det några minuter också.
jag borde packa träningsväskan, men jag orkar inte plocka ur allt annat som är i väskan.
jag borde också skicka iväg min halvklara fysikuppsats somskulle ha varit lar för några veckor sen.
men jag har ingen adress. otur. hehe

mkt jag inte orkade idag. men jag har ingen lust för att göra någontign alls nu :)
men ska väll börja med att bädda i sängen, fast ja inte orkar :)

godnatt allt folk :)





rubrik?

ååh jag har så svårt för rubriker :) haha

vaknade upp med att solen sken in i mitt rum, undebart att kunna kolla ut egenom fönstrer och det är vackert väder! :) Ibland känns det som om att bara vädret kan göra ens dag, menar om man vaknar och kollar ut genom fönstret och det är helt grått ute, så är det ju lixom inte direkt så att man skiner upp och ser fram emot att gå ut på en promenad elr ngt liknande då vill man ju helst bara krypa ner i sängen igen och sova vidare. Men om solen nu skiner och det är fint väder så blir man genast mycket piggare och man skulle faktiskt till och med kunna gå ut på en promenad ;) åtminstonde sätta sig i solen och bara njuuuuta! Idag fick man verkligen vårkännslor och det är underbart! :)

Annars idag så har jag hunnit med lite granna, det började med att jag vaknade mins inte riktigt hur mycket klockann var. men jag gick ner och åt frukost, vilket jag aldrig brukar göra.. men idag gjorde jag faktiskt det :) Sen gick jag ner i duschen, sen gick jag ut i solen och satte mig ända tills alla äckliga myror började attakera mig. då var det inge kul att sitta ute längre när det kryllade med sånna, så jag gick in och satte mig vid datorn ett tag, och plockade i hopp på mitt rum, packade även lite också, eftersom att det ärpappas vecka nu och skulle ut till honom :) skulle ta 15.45 bussen till nyhammar, men när klocckan var 15.30 så satt jag och pratade med mamma medans hon målade i köket, så såg jag hur en buss susade förbi. lagomt irriterad blev jag då. men eftersom att det stod att bussen skulle gå 15.45så  gick jag ut till den tiden också. men sån tur jag hade så kom Angelica och hennes mamma åkandes pch jag fick åka med dom ut till Nyh. mkt snällt :) Kom hem till pappa och tog fram mopeden, sen åkte jag ner till björken och umgicks med Majken och Linus :) åkte sen hem till majken och hade vaxkrig haha. det låter nog ganska dumt , men de hade vi :D så nu är mitt hår fullt med vax, och jag orkar inte duscha idag, så de får väll bli i morron bitti de då :) åkte hem till tommy en vända också, var ner till ok och handlade åt honom. annars så gjorde vi inte så mkt :) nu sitter jag och kollar på 50 first date elr vad den hette, värkar ganska rolig :)

I morgon är det skolan som gäller, och jag är verkligen inte ett dugg sugen.. guud är så skoltrött så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! efter skolan ska jag in och träna och sola. sen hem och plugga..

skrivit lite onödigt långt nu kanske, men vafan, skönt att skriva lite ibland ju :) nu ska jag kolla klart på filmen sen sova :) godnatt!

sol

underbart väder! :o :D

värdelöst

absolut den sämsta dag som vart på länge! Det har inte hänt någonting kul alls, de har inte hänt ett skit alls. tänkte plugga, började lite smått. gick inte så bra kunde inte koncentrera mej ett dugg. vill helst bara spy på skolan! jag orkar inte! men jag måste för att få nå jävla betyg. skulle vara skönt om en liten fågel eller vad som hellst kom flygandes med mina betyg, och att dom var bra! för de är det sista som dom är, och jag vet inte ens om jag kommer få Godkänt i allt. vilket jag säkert inte kommer få fast jag försöker. uppsattser och prov till en förbannnelse hela tiden. man har faktisk annat att tänka på än skolan. man kanske vill ha ett liv också. elr ett liv har väll alla, men ett BRA liv.

usch, nu bara gnäller jag. men jag orkar snart inte med mig själv längre!


...

Jag har fortfarande inte fått fingrarna ur arslet åh börja skrivit på den där jävla uppssattsen :(


jag vill, jag vill, jag vill! jag vill så mkt, men kan så lite..

Martin Luther King

Borde egentligen inte skriva här nu, men jag måste samla krafter för att orka skriva en uppsatts om Martin Luther king.. Är inte alls sugen på att görra det, men jag måste.. jag måste också skriva min träningsdagbok som ska lämnas in nästa vecka tror jag?  jag är inte sugen på att plugga över huvetaget.. men det måste väll göras antar jag.


bra dag

den här dagen började med att jag tog 8 bussen ut till nyhammar, hem till pappa för att gå med dixie. sen åkte jag ner till plantis till 10 för att prata sommarjobb. så nu har jag jobb v 26-27 :) mycket bättre än ingenting (y)

senvid halv 11 tror jag, så kom louise så vi tog våra vrååålåk till mopeder till skolskogen, och satt där ett bra tag. haha vilket liv :) åkte hem till henne sen och kikade på film :) vid 5 åkte vi upp till mormor och åt lasagne. mkt gött :)

strax före 6 åkte jag hem med mamma, eller ja, vi åkte nog runt halva sverige först..

det blev ingen doktor idag, så hoppas väll att det har gåttöver nu. har iaf inte kännt ngt idag :) kommer väll säkert till natten..

jag har verkligen haft skit tråkigt i kväll, inte gjortt någontign förutom att kikat på talang, som inte ens va bra.

så nu drar jag mig in till storstaden, så får vi se vad som händer där :)


hällefors

kvar i hällefors, men tar tåget hem om ca 45 minuter :)

chefen på plantskolan ringde mig idag, och ville att jag skulle komma dit till 10 i morgon bitti och prata om jobb :) låter mycket bra tycker jag :) det är dock drygt att jag måste ta 8.10 bussen ut till nyhammar och är framme 9 ;p
Ska nog kanske även till doktorn i morron för att jag spyr minst en gång om dagen ? och har gjort det i snart 2 veckorstid.det börjar bli ganska drygt nu. Har ont i magen för det mesta hela tiden också. så det kanske är dax att gå dit nu.. vet faktiskt inte vad det kan vara. & nejj jag är inte gravid vilket några har frågat om jag är xD har hört också att det kan vara om man har mkt att tänka på & te.x är orolig utavsig och har mkt att göra som man är osäker på. det skulle dock kunna stämma..

Min körda kusin har varit här & ätit upp mitt godis också :(
hon kan ju vänta sig nästa gång jag kmr, då är det henens som ryker ;)

nu ska jag åka iväg till tåget :) hejjdå


Fredrik & Micaela

våran goda latte :)

sitter hemma vid fredrik med han och micaela, dom har precis kockat i hopp tacobåtar som står i ungnen för tillfället. men de smakar säkert bra!
nu tror jag bestämmt att vi ska spela lite wii sen äta. byebye!


åby

har tappat de där med bloggandet  helt nu :) skriver bara när jag känner för det (y)


var till åby i går och träffade en mkt saknad Joakim. Vi var där lite tidigt . så vi gick ner till grinden och väntade på att få komma in, men nejj då,  istället kom det en vakt och sa att vi kunde ta en promenad medans vi vänta. så vi gick väll ner till bilen igen. Till slut fick vi komma in, och det första jag gjorde när vi skulle bli visiterade va att ha ut en tillbringare med vatten rätt ner på golvet, xD eftervi hade blivit visiterade så gick vi ut och satt och och fika, sen vis han oss runt och lite så :) han verkar ha det bra iaf! vid 4 blev det hemfärd igen. stannade i sala och åt, sen köpa kaffe i fagersta. sen blev det raka spåret hem :) hann inte mer än ut  ur bilen så spydde jag, spydde resten utav kvällen och natten sen ;s nu mår jag iaf någorlunda bra :) hihi.

nu ska jag packa lite, tänkte åka bort några dagar i morgon :) sen i kväll blir det johan falk (y)

RSS 2.0