söndag

har inte  hunnit med att skriva någonting ida, så det får bli ett lite kort inlägg nu :)


gårdagen var väll nice, synd bara att man var så jävla trött. vaknade upp hemma vid jacob i morse att att greta låg i ansiktet på mig xD vid 15.00 åkte vi ut  till sörvik så blev ja firad utav mami & dom. & vid 18 åkte jag ut till nyhammar hem till papi. fick present av han också, eftersom ja fyller år i morron. annars har jag inte gjort någonting speciellt idag.

i morron drar iaf jag och malin til huvudstaden en vända :)

lördag

vaknade för ungeför en timme sen, men har inte orkat gått upp ur sängen än :) måste börja städa, såatt jag blir klar med de, och sen dra mig in till stan och kolla på nya tapeter :)
måste hinna med att fixa mejj och lite så innan jag ska dra mig in till stan igen :)

känner på mig att den här kvällen kommer bli kanon ;)

fredag

sitter i skolan nu, och snart är det lov! <3
guuud så skönt det ska bli. drygt bara att sluta 3.

torsdag

är precis  hem kommen ifrån en kväll med jacob :)
han hömtade mig i skolan vid 3 eftersom jag slutade då. åkte ner på stan och fixa lite. sen upp till han och då var det bara att börja städa. blev inte riktigt klara idag,så därför ska jag dit i morgon och fortsätta. men först ska jag ner på stan med ida & lollo :) jag ska åtminstonde köpa present åt ida :) hon ska själv få visa vad hon vill ha så att jag inte köper fel :) så kanske louise kmr på kvällen också ?:)

har kemi prov i morgon, det kommer gå åt helvete! satt i ngn timme idag och försökte fatta ngt, men nejj då! inte blev jag nå klokare av de.

nu ska jag gå och lägga mig. m¨ste upp i tid i morron så jag kan paacka ihopp lite ggrejer som ska med till skolan. hehe.  goddnatt :)

torsdag

sitter i skolan nu då, ska egentligen ha musik, men Erik är sjuk så vi fick håltimme (y) skönt de. det känns som om att den här dagen kommer vara vääldigt lång. drygt.
efter skolan så ska jag nog in till stan och sen upp till jacob för att hjälpa han med att städa ;) hehe. det går ju fortare, och är roligare om man är 2 som hjälpsåt . det tycker iaf jag. vad tycker ni ? ;)

imorse när vi gick upp så hade nå proppar gått, så vi hade ingen värme alls i huset, och inge varmvatten fans det heller så det var ganska tur att jag duschade igår kväll innan jag skulle sova :)

jag vill ha helg nu! tror faktiskt att den kommer bli toppen!
på fredag ska jag iväg till mormor och äta. sen hoppas jag att Louise följer med mig in till jacob och är kattvakt med mig på kvällen :)
& på lördag ska vi fira Ida, & Perra de tror jag också kommer bli hur bra som hellst :D


Medans man har håltimme nu då, så borde man kanske börja lite på fysikuppsattsen. men nej, den får vänta till en annan gång :)

Snart är det lov! det känns verkligen som om att det behövs. usch är så trött på skolan nu! det enda man gör när man kommer hem från skolan är typ att sätta sig vid datorn och sen går man och lägger sig hur tidigt som hellst. bara för att man är så trött och inte orkar med någonting annat för skolan tar över ens liv känns det som :) haha. Men snasrt är det slut, snart slipper vi parkskolan! :D jag vet dock inte vad jag vill gå än, vet inte om jag valde rätt. det visar sig iaf sen fram emot påsk om jag kommer in på de jag valt.



onsdag

seg dag idag, började med att jag åkte tillskolan som vanligt, sen vid 10 så skulle vi kolla på fotboll. park -kyrk kyrk vann tyvär med 4-3 i förlängning. jaja.

slutade vid 2 idag, så skulle få åka med felicia och hennes mormor in tillstan för  dom skulle ändå förbi där :)men det slutade med att vi hamnade på chaina och kristina bjöd oss på mat :) jaa tobbe var med också :) Tack för maten kkristina ;)

kom väll hem vid en 4 tiden kanske , gick upp och satte mig vid datorn på en gång och började skriva en uppsats om "min stad"  rätt svår uppsats tyckte jag dock. men om man inte hade börjat med den dan innan den skulle vara inlämnad så skulle det nog vara lite enklare. nu ska jag fixa lite sen gå och sova :) godnatt

tisdag

idag tänker jag inte säga ngt annat än godnatt!

godnatt

måndag


måndag

sitter i skolan , i biblioteket.
slutade kl 2. sitter och väntar på ida som slutar kl 3.
det spelar änå ingen roll, för ludvika bussen går inte förens 15.08 och om jag inte åker med den så kommer jag inte hem när jag är med mamma. drygt!


söndag

får uppdatera lite snabbt nu innan jag ska sova :)

idag så åkte vi upp till kaknästornet och kollade,det bvar 176 m högt upp tror jag ;o dock så va inte vi såhögtupp :) t de där tornetfikade vi lite , sen tog vi bussen hem igen, och plockade i hopp alla våra grejjer, sen åt vi :) eftersom vintervädret så var det många pendeltåg, tunnelbanor, och vanliga tåg som var inställda.

så de tgick bara pendelltåg var 30 minut, så vi åkte nån gång vid 5 och var framme kvart över, då blev det bara att vänta i 45 min innan bussen kom. så var vi framme i ludvika vid 9 :)

den första mars åker jag ochmalin igen (y)

lördag

nu ska jag allt ta mig lite tid och skriva här :)
tänkte ladda upp bilder också , med det gick ju inte. så det kommer nog senare i veckan :)

igår började det med att vi tog 8.10 bussen mot stockholm ;) det var 2 trafikolyckor efter vägen, så det blev en masssa bilköer, kom fram senare än vad vi skulle ha gjort. men vad gör de när man ändå sover på bussen ;)

när vi kom fram, vet inte riktigt vad klockan var men då tog vi iaf tunnelbanan till solna, där vi skulle bo :) vi åt lite och så, sen så droog vi ner till gamla stan och kollade :) gick där i fleratimmar, lagomt ont i fötterna fick man ;) på kvällen så skulle vi kolla på hockkey, sverige - vit ryssland? ;) jaja, jag sov väll halva matchen (y)

Idag gick vi upp vid halv 11, åtfrukost, duschade och lite så, sen tog vi tunnelbanan nånstan och kollade på bio, vet inte vad filmen hette, eller jag kommer inte ihåg ;) när filmen var slut åkte vi vidare till kista och åt :) sprang runt lite däroch kollade  i massa olika affärer :) sen kom Johanna, hoving & två kompisar till dom. :)
jag och jesper tog tunnelbanan hem vid 8 igen, och nu sitter jag bara här och kikar lite :)

får se vad morgondagen har att erbjuda ;) tar  iaf bussen hem till dalarna vid 18 ;)

nu ska jag dricka upp min monster som står och väntar, sen bädda upp sängen och kika lite på tv tror jag :)


lördag

hann inte skriva någonting igår, och nu blir det bara ett kort inlägg :)

vi ska alldeles snart åka ner till stan, och kika lite och sen på bio tror jaag att det blir :)

nu ska jag göra mig i ordning, sen åka :) skriver mer i kväll ;)

torsdag

den här dagen har varit betydligt mkt bättre än gårdagen, skönt!

började med att jag tog bussen till vallen , där vi skulle ha frilufsdag, skulle åka skridskor. kom dit vid 8 åkte skridskori typ 20 minuter eller ngt, sen gick jag och linda in i omklädningsrummet ist :) satt där till 12, då vi fick sluta och åka hem :)
maria körde hem mig, så kom hem halv 1 eller ngt liknande:) skööön att komma hem tidigt ;) tidigare än vanligt iaf :)
satt mig vid datorn när jag kom hem.  kom på att jag ville göra en kladdkaka, och jag gjorde en, som blev helt misslyckad :( haha . och sen skulle jag koka spagetti, som också blev helt misslyckade :(
tog halv 5 bussen in till mamma för att hämta grejer, eller ja kläder. tog 18.20bussen hem, så nu är man hemma igen :) ska snart packa det sista, sen duscha :) så att allt är klart tills i morron :)

vi får se om jag har någon tillgång till en dator när jag är borta, så att jag kan skriva ngt inlägg, annars skriver jag när jag kommer hem :)

<3


<3

torsdag

fick sluta strax före 12 idag, skönt!
varit på vallen och åkt skridskor idag, eller mest setat i omklädnings rummet kanske ;)
men nice va väll de :)

nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska göra resten utav dagen, kanske ta sig en vända in till stan och gymma ? :) ska ju ändå om vid mamma och hämta en väska och kläder till helgen :)

lång helg nu då, ledig i morgon ;) åker med 8.10 bussen till stockholm :) och kommer hem ngn gång på söndag :)


onsdag

åååååh, :(
det känns redan konstigt, och tomt!
trodde faktiskt aldrig att jag skulle ta det på det här viset.
trodde att det  skulle vara mycket lättare.
men vad vet jag, jag vänjer mig kanske?
jag hoppas det!
jag kommer iaf sakna dig, och jag hoppas att det är över snart.
men det är en lång tid kvar, alldeles för lång :(


<3

onsdag


onsdag

ahapp, kom precis hem i från stan, var dit och handlade lite matsäck tills i morgon då när jag har frilufsdag, vilket jag inte ser fram emot, att åka skridskor en hel dag. svängde ocksåförbi vid mamma en snabbis och  hämtadelite kläder. gick av bussen vid tommy idag efter skolan, var in och gav tussa lite mat, sen var jag ut och skottade lite snö. usch för de här jävla vädret!

Min dag haar inte alls varit bra, inte det minsta faktiskt, bara massa tankar och funderingar som snurrat runt hela tiden ;s det har nog inte gått en sekund utan alla dessa jävla tankar.
jag kommer hinna bli galen!

onsdag

godnatt

onsdag

Jag vill inte!
jag behöver dig! mer än du tror!
jag ångrar att jag inte har tagit vara på den tid som var kvar, när ja ändå visste att snart är du inte här längre.
hur kan man vara så dum?
trodde inte att det skulle kännas så här, det känns redan som om att någonting saknas.
du är ju fortfarande hemma, eller ja snart är du hemma, men om någon timme, då är du påväg bort igen.
det kommer kännas svårt utan dig, det känns svårt redan nu!
Alla minnen, jag saknar redan allt, så bra som det var i somras, jag saknar det!
sommaren som kommer, kommer inte alls vara lika bra utan dig. jag kommer sakna varenda stund!
nu vill jag bara spola fram tiden i ett år, och glömma 2010, lossas som att ingenting har hänt helt enkelt.
då om ett år när du är tillbaka!

jag älskar dejj, vilket jag alltid kommer att göra, vad som än händer!


tisdag

mmmmmmmh så skönt, äsch sov lite nyss, kanske inte så lite utan i 4 timmar ;) härligt i kväll (y) nu borde jag egentligen göra något vettigt, men vad?:D
busa med katterna kanske såatt man kan sova i natt, jävlar vad dryga dom är när man ska försöka sova, och dom bara härjar! inte kul!

kul att det inte är npgonting bra på tv heller, bara os skiten ju ;o fast de är inte kul ju.

nu ska jag diska , igen! andra gången idag, hehe ;)

ajuste, min bloggg börjar inte bara bli tråkigt i skrivandet, den är väldigt bildlös också, så det ska det bli ändrong på :)

tisdag

ja, sitter fortfarande hemma vid jacob, så tråkigt att vara själv, hoppas på att ida kommer på besök en vända :)

ska fixa till lite mat alldelses snart tror jag :) blir väll korv och mackaroner. diska ska jag göra med, hoppas på att han blr glad när han kommer hem i kväl och ser att det är nydiskat ;) haha

tisdag

kom precis in till stan, sitter hemma vid jacob.
kommer inte på vad man kan skriva här l'ngre ju ;s

tisdag

sitter i skolan, och ska skriva ut två låttexter som vi ska översätta på engelskan sen.
vet  inte alls vad jag ska skriva ut för låtar. haha.

umgås med linda i kväll iaf, fårse vad vi hittar på för bus ;)

måndag

jahapp, sitter här i sängen, funderar på om jag ska sova, eller plugga, eller kolla på film, det lutar mest på att sova eller kolla på film :) jag måste ta tag i pluggningen, fast jag inte orkar, men jag måste! har as mkt i skolan nu, och det blir ju inte bättre att man skjuter upp skiten ända tills någon dag innan man ska lämna in det. eller bara läsa på tillett prov kvällen före, jag har fattat att man inte får in någonting utav det då. men ändå gör jag samma sak vareeeeenda gång! skärpning nuva!

i morron ska jag iaf in till stan en vända, sen upp till jacob och mata katterna ;) hålla dom lite sällis, efter att ha vart in stängda i ett rum hela dagen, eftersom det ska komma dit nå folk och byta dörrar på alla lägenheter:) och eftersom de är innekatter, och att dom fortfarande är så små, så måste dom stängas in i ett rum..

tänkte att jag skulle komma iväg och träna i morgon också :)



måndag

precis duschat, ska blåsa håret, sen blir det nogen tidig kväll i kväll :)
undra om det är min tur att få magsjuka nu ? ;s känns så, mår äckligt illa!

måndag

hejj!

jahapp, då är man precis hem kommen till pappa :) så nu sitter jag här i sängen framför datorn. haha det är riktigt kallt i mitt rum faktiskt, inte mer än 12,7 grader , så jag vred precis på elemntet ;)

gick upp vid en halv 6 - 6 i morse, äntligen kom jag upp i tid :D jag åt till och med frukost, vilket jag aldrig brukar göra ;)
skolan idag var väll dryg som vanligt, är så trött på skiten, inte  bara på skolan faktiskt, utan på det mesta..

tog bussen upp till jacob och matade katterna och plockade undan litee grejer efter mig sen i morse:) sprang ner tioll bussen så att jag skulle hinna med 16.20 bussen hem till mamma, så att jag kunde hämta min laddare, när jag skulle av bussen, så fungerade inte plinga, så jag gick framm till bussauffören och sa att plingorna inte fungerade, och att jag skulle ha vart av  för ett tag sen , men han fattade väll inte att jag ville av tydligen, så han fortsatte köra, tillslut stannade han, och jag fick äntligen gå av bussen. då återstod ju bara en promenad hem till mamma då, eftersom han stannade flera hållplatser efter där jag egentligen ville av. hade lite brottom så att jag skulle hinna med 16.50 bussen hem till pappa, så jag sprang in och hämtade laddaren , och hann precis ut till bussen igen.

nu sitter jag här med en fiinfiiin huvudvärk och funderar på om jag börjar bli sjuk?

söndag

ja, jag och ida sitter fortfarande hemma vid jacob, eftersom att vi båda ska sova här :)

idag har jag bara umgåtts med bästa ida, vi har varit katvakt åt jacobs katter ;) så det blev massa mys och prat i soffan framför tvn :) vi va ner på stan och köpte oss en varsin cheez ;) så gick vi till hemköp och köpte:) och en massa godsaker som vi skulle ha till kvällen ;) vi kollade också på wallander filmen, som fortfarande håller på ;) tycker faktiskt inte att wallander filmerna är så speciellt bra, johan fakl filmerna är mktmkt bättre ;) eller vad tycker ni? 


det här blir antagligen sista inlägget för i kväll :) 
godnatt på er! 

söndag

sitter fortfarande hemma vid jacob med ida ;) det blir så att vi sover här, för han bestämde sig för att sova kvar i sälen och hälsa på kalven :) hihihi

idag har jag enbart setat hemma vid jacob med bus ida :) mkt trevligt! vi var precis över till hennes syster och perra och hämtade grejer åt ida :)

hahaha, ida och katten satt och bajsa :D

söndag

ida gick över till sig en vända, men nu är hon tillbaka :D
medans hon var borta så han jag laga till lite mackaroner :) diska hann jag också :)
nu blir de mys i framför tvn :)

söndag

hejj allihopa :)

nu sitter jag hemma vid jacob, med idapida ;) mycket trevligt ;)

söndag

nuhar jag precis kommit ut ur duschen , ska skynda mig lite och försöka blåsa håret åtminstonde :)

det blir nog inte så många inlägg idag, eftersom att jag ska upp till jacob och vara kattvakt :) sååå söta katter han har! vi får iaf se om jag lånar hans dator, eller om jag väntar med att blogga tills i kväll :) 


söndag




det är egentligen meningen att jag ska åka till pappa idag, och vara där i en vecka, men det ser inte ut att bli så , eftersom han fortfarande ligger hemma och har magsjuka =/ det var på bättreings väg iaf!
men jag är inte speciellt sugen på att få det, så tror jag stannar vid mamma några dagar till ;p

söndag

Godmorgon kanske ?
eller vad brukar man säga vid den här tiden ? :)

det här blir iaf et lite kort inlägg :)

precis vaknat nu iaf, jag förstår inte hur det kan vara såå skönt att sova ? ;o ;D

nu ska jag alldeles snart ner i duschen, sen göra mig i ordning. ska även försöka hinna med 12 bussen in till stan för att vara kattvakt vid jacob, medans han är till sälen en vända :)

hoppas alla får en trevlig alla <3 dag!

lördag, natten till söndag

hejj, eller ngt :)
som ni vet så kom ju jacob ut och höll mig sällskap, han hade även köpt med sig pizza ut :) så det blev en vesuvi med kebebsås för min del :)

efter vi ätit å så, så åkte jag med honom in till stan , jag sprang in på alla affärer som var öppna, för att hitta en bra alla <3 dag present. det var ju lördag eftermiddag så det fanns inte många butiker att välja på.  tillslut hittade jag väll det jag skulle köpa, hoppas bara att det dög nu då :)

åkte med jacob hem en vända, haha snäll som jag är så städade jag år honom ;) diskade,dammsög & torkade golvet iaf :) vid 8 var jag klar, satt och kikade lite på tvn och kom på att det var melodifestivalen, vilket jag aldrig brukar kolla på , men idag kände jag för att göra det helt enkelt :) tyckte inte att det var ett enda bra bidrag med faktiskt ;o ..

busade med hans små kattungar gjorde jag också :) hihi , så söta dom är!

vid 23 kom vi på att vi var hungriga ;) så då tilllagade vi lite lövbit i vitlöks/ost sås med vitlöks kroketter ;) mkt gott!
& nu sitter jag här precis hemkommen, och har precis svarat på alla kommentarer  :) ska snart hoppa ner i sängen tror jag :)

i morgon ska jag hem till jacob och vara kattvakt medans han är till sälen en vända :) ska även vara kattvakt några dagar i veckan för att han jobbar :)

lördag

söt bror jag har som kommer ut och håller mig sällskap när man har som tråkigast ;)
haha han skulle köpa med sig pizza ut också :)

lördag






Ja , jag har fortfarande inte hittat på någonting att göra, så det blir väll en dag framför datorn idag ;)
ångrar nästan lite att jag inte åkte med mamma till borlänge. men vi skulle ju kanske dit i morgon ändå. Lite tråkigt att åka dit när maniinte kan shoppa någonting, när jag måste spara alla mina pengar till nästa helg när jag åker till stockholm över helgen :)

Jag har nästan inte vart i stockholm förut ;o enbart i globen och hovet, ;o
var ju i globen 10 november och kollade på Pink, riktigt roligt var det!
och i hovet var jag den 28 november och kollade på sonic syndicate och takida :) riktigt kul där med :)

nu funderar jag på om jag kanske ska hoppa ner i duschen en vända, och fixa mig lite så att man kanske blir lite piggare. Skulle också behöva städa rummet, vilket jag inte alls är sugen på.
jag ör sugen på att baka någonting, eller laga till någonting, men det är ju inte roligt att göra det åt sig själv.

jätte fint väder ute idag, det lutar nog iaf mot en prommenad lite senare :)


Tycker att alla kan skicka sina spotify listor också!

lördag



Kom på att snart är det sport lov, & snart fyller jag år :)

lördag

Åh vilken tråkig start på en lördag, jag vill göra nå kul! men vad ?

måste kanske åka ut till nyhammar och ta mejj en vända med Dixie, eftersom både pappa & annika ligger i magsjuka :(

lördag


bilden är tagen ifrån google


Härligt, i natt när jag skulle sätte på en låt som LOUISE hade lagt upp på sin blogg så hade mamma vridit på volymen på max.
och jag fick väll inte av ljudet, så det slutade med spräckta högtalare.. kul (y)

lördag

Jaha, då sitter man här helt nyvaken :)
skönt att sova lite längre idag :)

åker nog upp till Jacob & Elina en vända lite senare :)
annars får vi se vad dagen har att erbjuda!

lördag

har inte kommit i säng än , :)
men det är väll dax nu :)
undra vad morron dagen har att erbjuda :)

lördag


nu ska nog jag krypa ner i sängen och sova ända tills jag vaknar :) hehehe
natti!

fredag






Jaha , Det har inte blivit så mycket skrivandes idag
, haft fullt upp känns det som :) men ändå har dagen gått rätt segt :)

dagen började väll vid 6 i morse bär klockan ringde och man absolut inte ville gå upp, det skulle vara så skönt att bara kura in sig i täcket igen och sova vidare! men det fick man väll såklart inte.

I skolan började vi väll med Kemi, usch så tråkigt.
& idrott efter de,  först sa alla att vi skulle redovisa vårat grupparbete som vi gjort på idrotte, men när vi kom ner till gympasalen så fick vi reda på att vi skulle vara ute och leka i snön, jippie! -_-
jag och Linda tog oss en "prommenad" bort till en bänk inne i skolan istället. mkt skönare ;) haha
efter idrotten spla vi kort, och jag är typ bäst, som vanligt ? ;) elr inte ..
kör va det också idag, vilket jag aldrig brukar vara på längre, kännde bara för att gådit en vända idag :)
sista timmen var det so prov. det gick faktiskt skapligt bra! :D hoppas jag.

markus gillar att klia på sina bröst för han tror att dom växer då ;) och under provet va han fissugen ;) haha

Tog iaf bussen ut till Nyh efterskolan , mötte upp Louise där :) vi gick bort till folkan och åt tårta xD haha de kmr bilder på de :)

vid 5 gick vi bort till mormor och skulle få mat där, det blev tacopajj :)

gick tillbax till folkan och spelade lite kort och så :)

tog bussen hem vid 10. och nu sitter jag här :)


Besök Louise blogg också! tryck HÄR för att komma till bloggen  :)


fredag

sitter i skolan, svenska!
kör snart sen so prov ..


hoppas på Louise i kväll :)

torsdag

WOHOOOOO över 100 besökare på en dag!
det har gått rätt fort ändå, för det var ju inte många dagar sen jag skaffade min blogg :) vilka är alla ni som besöker min blogg ? det vore ju lite kul att veta, så nu tycker jag att efter ni har läst mitt inlägg så kan nu kasta in en liten kommentar om vilka ni är och vad ni tycker om min blogg ;)

ni kan även följa min blogg på www.blogglovin.se :)


Nu sitter jag här nyduschad med en latte framför mig, borde egentligen sitta och plugga, men de har inte blivit någonting av med de :( har ju  soprov i morron om första värdskriget!




torsdag





Nu har jag precis lagat lite mat!
Det blev lax,potatis & dillsås :)
mycket gott faktiskt :)


hihi , & idag blev det fiskmat istället för hundmat ;)

torsdag

Bloggparaden

torsdag

precis hemkommen ifrån en rätt lungn och rolig skoldag :)

vi började väll med nationella provet,  vi skulle skriva en uppsats vi hade 3 timmar på oss.
man fick välja på 5? olika saker att skriva om. jag valde att skriva om åldersgränserna i sverige och om alkohol :)
fick ner allt på 4 papper och var klar efter 40 minuter. trodde jag skulle  avlida eller ngt liknande om man skulle vara tvungen att sitta där i 2 timmar och bara vänta. men nejj då, vi fick gå när alla fick en liten rast, :)

så hade rast i 3 timmar ungefär istället. sen hade vi lunch och elevensval, jag hade målgång eftersom jag inte hart godkänt i alla ämnen. idag gjorde jag iaf ett matte prov i % . vi får väll se hur det går :) hoppas det gick bra!

innan vi slutade hade vi teknik, så jävla tråkigt! vi håller på att bygga en stad. vi är i olika grupper också , det går verkligen inte att jobba i våran grupp , den gillar vi inte!

nu ska jag gå ner och hämta lite glass tror jag :)
& plugga..


torsdag

sitter i skolan nu , ska alldeles snart ha elevensval kul med matte i en evighet..

torsdag

Godmorgon!
Hoppas alla sovit gott, vilket jag inte har.
kunde inte somna förens vid en halv 4 - 4 i natt.
ska strax gixa klart det sista och sedan gå till bussen.
Nationella prov nu direkt på morronen. ska ju skrivaen uppsats i 3 timmar!
känner min inte direkt sugen på det..
nu har jag inte tid att skriva mera!

onsdag






onsdag

Just nu sitter jag här och är hundvakt åt dixie :)
Louise åkte precis hem :(

vilken tur jag hade när jag skulle med bussen,, precis när jag kom ut till busshållsplatsen så kom Jacob åkandes, så jag fick åka med han ut :)
tog mig en vända med Dixie på en gång när jag kom hit. Efter en liten stund kom Louise :D
vi gjorde i ordning lite latte :) satt framför datorn och kikade lite & fixade lite med bloggen :)
när vi hade druckit ur våran latte så skulle jag göra i ordning mera, vilket som inte var så lyckat!

hävde i vatten i kastrullen och satt på plattan precis som vanligt :) tänkte inget mer på de lixom. efter ett tag började det lukta konstigt, nästan lite fisk. haha så jag trodde faktiskt att det var louise som luktade eller ngt, hon brukar aldrig lukta illa :) men jag vill e inte säga ngt ifall att det skulle vara hon ;o efter ett tag sa jag, 
- gud vad det luktar konstigt ;o
Louise höll med .Samtidigt kom jag på att vattnet borde ha kokat klart. men nejjdå, när ´vi kom in i köket så var plattan ungefär lika röd soom en tomat! & på den plattan stod inte kastrullen. utan dixies matskål!  jag hade inte en aning om vad jag skulle göra, så jag stängde av plattan och tog matskålen och kastade ut den i snön. nu luktar det konstigt i hela köket. och vattnet är fortfarande kallt :( haha


Nu ska jag jag göra i ordning mat åt  Dixie och ta mig en promenad med henne!
sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på andra avenyn :) det är faktiskt den enda serien jag följer, tycker det är riktigt roligt att kolla på :) vad tycker ni?

I morgon ska jag skriva en uppsats på nationella provet! som håller på i 3 timmar :(

jag börjar tycka att det är rätt kul med ddet här bloggandet faktiskt :) hoppas bara på lite fler läsare. hihih


onsdag




kladdkaks receptet!

2 ägg
2,5 dl socker
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjölk
1/2 tsk salt

Börja med att sätta ungnen på 175 grader
smält sedan smöret.
vispa äggen och sockret lite lätt
blanda i resten utav ingredienserna 
låt det sedan gräddas i 15-20 minuter :)


onsdag

Ingenitng har blivit som jag hade planerat idag, men vad gör de :)

jag har precis diskat och städat undan i köket efter mig.
Blev så sugen på klyftpotatis så idag blev det hema gjord klyft potatis och snitzel bea sås till de också såklart ;)
gjorde en liten efterrätt också , hihi kladdkaka och glass blev det då :) mkt gott faktiskt!
Så nu är jag mätt och belåten. Lite för mätt..

borde slänga mig i duschen nu, om jag ska hinna med 16.20 bussen :)
springer fortfarande runt i pyamasbyxor och en tshirt ;p haha



onsdag

vill ni få mera besökare i eran blogg ? :)
gå med i sidan under för att få dubbelt så många läsare! :D


http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=jjohaannadahl

onsdag

Godmorgon, eller godmiddag? kanske man säger vid den här tiden ?
Jaja, vad vet jag ;)
Klev upp ifrån sängen för ett litet tag sen. Så skönt att få sova så länge man vill utan att en väckarklocka ska ringa och väcka en och måste tvinga sig själv upp till skolan. Usch det tycker jag inte om :)

Undra vad dagen har att erbjuda?
ska försöka ta en buss in till stan snart och träna lite. jätte längesen sist ;o
plugga måste jag också göra.. :(
och senare i kväll åker jag ut till nyhammar och är hundvakt, hoppas på att Louise kommer och håller mig sällskap :)

Tisdag

sovdax nu, orkar inte sitta uppe fast man är ledig i morgon :)
godnatt!

Tisdag

HEEEEEEEEEEEJ!
Försov mig i morse, igen!
Tur nog så var mamma hemma så att jag kunde åka med henne till skolan, annars hade jag ju missat nationella provet, och det skulle ju inte vara bra!

Dagen började med ett nationellt prov i svenksa, de gick väll sådär, ganska svårt var det faktiskt. Endel saker var såklart lättare, tur nog. Vi får väll se hur det går. Hoppas det blir ett Godkänt iaf :)
Vi ska skriva en uppsats på torsdag, i 3 timmar. Med min fantasi så behövs det nog 3 dagar haha.
Efter nationella provet fortsatte vi med so. Har so prov på fredag, så då blir det väll att plugga hela kvällen i morron & på torsdag..

Spela kort med Linda, Markus & knourps har jag också hunnit med idag :) Haha (y)

Ja i morgon är vi somsagt lediga, känns mycket behövligt!
ska antagligen kika efter sommarjobb, ska iaf höra mig för lite :)
Så på kvällen ska jag ut till nyhammar och vara hundvakt åt Dixie :)

Jag åt årets första semla idag också, mkt gott faktiskt. Brukar aldrig gilla mandelmassan, men den här gången gick det allt ner :)

Måndag

haha känns som om att jag har uppdaterat rätt många gånger här idag. men vad gör man inte när man har brist på annat ;)

jag och Angelica tog iaf bussen ut till nyh gick till folkan, där va det ju dötrist. mamma kom och hämtade mig vid 8 ungefär. vi hämtade Jesper vid Jocke, åkte hem till tommy och hämtade lite grejer.


jaja , i morron är det nationella prov. det visar sig som sagt hur det går.
nu ska jag fixa lite, sen sova!
godnatt!




Måndag

duktigt,  missade 3 bussar i morse, det slutade med att mamma fick skjutsa mig till ludvika :) kom till skolan, hade idrott, eller alla trodde att vi skulle vara ute , vilket vi inte skulle. så vi satt mest på en bänk och glodde. haha jag och amanda hopppade lite kråka också ;)

slutade vid 2, tog bussen till ludvika och skulle fixa lite, men det var stängt! så jag tog bussen hem vid halv 4. gjorde lite mat. eller mat & mat. hamburgare blev det. om ungefär 20 minuter tar jag bussen ut till nyhammar med angelica. får se vad vi hittar på då :) ngt bus blir det nog :)

det blir iaf inge gym i dag. eventuellt lite plugg när jag kommer från nyhammar. det visar sig.

jag är inte alls sugen på att nationella prov i morron =/ jag hoppas att svenskan inte ska vara några problem, men engelska och matte kommer nog bli mycket svårare :( eftersom att det är de jag inte är så där superduper bra på :( men men , bara att stå i! så visar det sig vad resultaten blir! hoppas på något bra iaf.

nu har jag inte tid att skriva mer. hihi

Måndag

Jaha , godmorgon!
duktig som jag är så missade jag såklart bussen.
gick ut utanför dörren , och då åkte bussfan förbi :) typiskt!
nu har jag massa dö tid kvar till klockan ska bli 08.45 då andra bussen in till ludvika går. så att jag kan byta buss till grängesberg.

skönt att sluta kl 2 idag, mindre skönt att man måste sitta i skolan och vänta på bussen som går kl 3. dom borde sätta in en buss som går till ludvika vid 2 :)

efter skolan så ska jag hjälpa mamma att plocka undan allt från toalätten, eftersom vi håller på att göra om här hemma :) så tror jag att jag ska dra mig in till gymmet och gymma lite :)

Söndag

haha lite svårt att veta vad man ska skriva =D
men nu har jag ialla fall bäddat rent i sängen, duschat & blåst håret så att man ska skippa ha sånt extremt krull när man vaknar i morron ;)

det ser ut att bli en rätt hård vecka i skolan nu , 2 nationella prov i svenska, kemi prov, so prov, och eventuellt fysik prov =/ vi är lediga på onsdag i alla fall, skönt de. ska vara hundvakt åt dixie då , medans dom andra är på hockey och jag får stanna hemma :( haha

Tror att jag ska försöka dra mig iväg och fråga efter lite sommar jobb :)
nog för att jag har ett på plantskolan i 2 veckor. men det skulle vara lite kul och ha någon annan stans också, dels för att tjärna lite pengar & för att göra lite nytta :) det skulle vara rätt skönt med någon vecka ledigt i alla fall :)

nu ska jag hoppa ner i min nybäddade säng och sova, och se vad morron dagen inväntar :)
godnatt godnatt!



Söndag

Gjorde mig precis en blogg.
vi får väll se om det blir nå skrivet här eller inte ;)

RSS 2.0