sömndödare

klockan slog precis om till 07.00 och jag har inte sovit en blund i natt. Har precis duschat så nu ska jag fixa mig sen är iaf jag redo för stockholm.

Fick ett sms av jacob i natt om jag var vaken, vilket jag va. så han kom hit och lämnade min cykel. så gick ner och mötte honom vid porten sen satt vi ute  i en timme kanske. sen gick vi upp och kollade på någon värdelös film, haha den va inte alls bra!
och han ligger i soffan och sover framför tvn. felicia står inne på toalätten och blåser håret. och jag väntar på att spegeln ska bli ledig så jag kan platta mitt hår.

väntan på felicia

kom precis hem efter att ha varit och handlat. haha fick gå in på felicias jobb och kolla vad hon ville äta i kväll så vi kunde skriva en shoppinglista på vad jag skulle handla hem ;)
blev bara rivenost, chilisås och vanlig ost. så när hon kommer hit så ska vi kleta ihopp en tacolåda :) smarrigt!
så nu ska väl jag diska innan fröken kommer :)


08.30 går bussen till stockholm i morgon! fan så fint!

:)

Sommarlovet rullar på, och jag gör ungefär inge annat än att vara hundvakt på dagarna. Men på måndag börjar jag jobba, blir extra på ok i sommar igen. så de blir lite då och då, nån timme här och nån timme där. men vafan, de är ju pengar! dessutom är det kul att jobba där :) va iaf ner och fick schema tills den 10de så länge, så blir det nog mer efter de hoppas jag.

I helgen så va jag och köpte tapeter och färg till lägenheten. så snart är den fin!
man kan ju nästan tro att det är en gris som har bott där före mig..

i lördags umgicks jag med felicia, vi va hem till min moster som hade några släktingar som va där och åt. på vägen dit fick vi skjuts av en som felicia kände, otur för han att han mista körkortet alldeles efter han hade släppt av oss.
Efter vi hade vart vid moster så gick vi hem till mig, jennifer kom även. vi gjorde inte så mycket alls. tills vi bestämde oss för att gå ner till pelles för att äta. efter vägen hitta vi ett fyllo som deckat på gräsmattan, så felicia hjälpte honom hem. haha. nere vid pelles va de också en dryg fullgubbe som inte fatta någonting så han fick sig en utskällning av felicia ;) väl hemma vid 2 tiden så gick jag och felicia och la oss och prata nån timme. halv 7 plingade det på dörren, då va det min kära bror jacob och hans kompis daniel  som ville ha sig en varsin sovplats. jacob hade nämligen glömt sin hemnyckel i nyhammar.

nu har jag och felicia precis varit och bokat en stockholms resa, så vi åker till stockholm på onsdag :)

home

Kom precis hem till ludvika efter att ha varit en vecka i nyhammar och vart hundvakt åt dixie medans pappa va på jobbet. Känns dock som om att jag varit i skolan en hel vecka, trött och helt slut i kroppen.

medans jag är hemma en stund så ska jag passa på att plocka ihopp lite i lägenheten, för i morgon kommer mamma hit och kollar vad som behövs göras. så om jag har tur åker vi och köper tapeter också ;)

om en stund ska jag ta mitt vrålåk till cykel och åka ner till felicias jobb, sen ska vi placera oss på engel!


sooommarlooov

Kan ju börja med att säga att jag har sommarlov nu, och att det är underbart!
vädret har ju kunna fått vart lite bättre bara.

Så måste jag väl göra  ett inlägg nu när angelica har snyggat till min blogg :)

såå, idag har jag varit hundvakt, ätit kinamat utomhus i regnet, köpt en klänning :o, setat flera timmar på engel, åkt buss, träffat louise och fia, umgåtts med felicia.

blev ett litet impulsköp  med den där klänningen, har fortf inte bestämt mig om jag gillar den eller inte.
jag är ju inte direkt någon som har klänning på mig..
och jag har sagt flera ggr att jag aldrig skulle använda en långklänning. men idag kom jag hem med en. får väl se om den blir att ligga intryckt i garderoben eller inte.



busigt.

hej johannas blogg, nu är du fin. hoppas jag.
puss

RSS 2.0