18.05

gårdagen va väl ungefär = svart!
ångesten idag har varit på topp.
hade jag kul? det kan man ju hoppas!
ääh fyfan nu ska jag lägga alkoholen på hyllan och damma av den någon annan gång. spårar jämt..
idag ska jag åka längdskidor även om de är så illa att jag får bygga ihop ett par själv! men först blåsa ut till skogen och käka lite tacoklet!

12.03

bröt inga ben igår, är ganska förvånad själv! då jag hade ett par skrillor med storlek 44 som är ett antal siffror förstort för mig. efter skridskoåkningen begav vi oss till finnsviken och kollade på rikard som körde ner i diket med flit, för att kolla om han tog sig upp själv. vilket han gjorde. pojkar & nya bilar, behöver man säga så mycket mer? Sen begav vi oss ut till saxdalen och kollade på film. har däremot ingen aning om vad de va för film, kass va den!
Nu snart kommer Rikard hit så kanske ska ta mig upp ur sängen och dra på mig lite kläder.

21.26

är genomförkyld dels drf har det inte blivit någon träning den här veckan. Men man ska ju leva livet ändååå. så nu beger jag mig ut till skogen och åker skridskor. om bilen startar vill säga. min bil är stendöd och vart de snart en vecka. hoppas på att den går att fixa, annars hamnar den på skroten. hehehe. nää på med kläderna och möta min vapendragare

21.02

 Korthårig har jag vart en gång i tiden också..
& ja, jag lånade någr bilder från Louise fb ;)


 
 
 
 

19.30

Gör precis samma sak som igår när jag kom hem, satt mig direkt och plugga. har precis pluggat klart för idag så nu laddar jag upp för ett passa på gymmet! måste få upp värmen. så jävla kallt i den här lägenheten, helst sjukt!
sen får vi se vad som händer.
 
I morgon är sista bild och form lektionen & jag har precis gjort klart sista uppgiften. känner mig ganska stolt faktiskt, inte likt mig alls. så ser fram emot korta onsdagarna som kommer nu =)

0.39

är ganska trött på att inte kunna göra någonting utan att spy. som ni kanske vet så va jag in till akuten för en vecka sen, för att min mage mår inge bra och jag bara spyr. och som vanligt hitta dom inga fel, men skrev ut medicin. så om det inte går över nu ska dom gå ner med en kamera i magen på mig..
Tycker att det börjar bli lite obehagligt nu när man sitter i soffan, kan inte andas alls, och spyr rakt ut. efter en stund får man lite luft men inte mycket alls.håller på att svimma när det händer, kanske inte så konstigt. men att inte ens kunna dricka ett glas vatten utan att man spyr, äta en normal måltid utan att man spyr. inte kunna stoppa någonting i munnen utan att man spyr. okej, jag spyr inte varje gång jag stoppar något i munnen. men jag kommer inte ihåg när det va en dag som jag inte spydde sist. börjar tröttna på det här ganska rejält nu.

tack för mig leverpastej!

18.16

Har brytit mot mina vanor idag, i vanliga fall åker jag hem och kastar mig i soffan och sover en stund (resten av kvällen) direkt efter skolan. Men idag gjorde jag klart 3 skoluppgifter, nu har jag bytt om och sitter i soffan och taggar till lite! ska nämligen strax sparka mig i arslet och dra mig ner på gymmet. men först blir det en vända till solarielandet så man får upp värmen lite ;)
Nu ska den där sparken i arslet vara kvar, för nu ska det bli förändring! lätt att säga, men den här gången ska det gå! står inte ut med att bli anfådd direkt man går upp för en liten backe så man håller på å dör.
 
Efter gymmet blir det kycklingsallad, hahah nästan den jag ser mest fram emot.
Jacob kanske kommer hit sen, låter trevligt tycker jag!
 
Känner mig även lite stolt över att du snart är raderad, det går sakta men säkert!
 

RSS 2.0