7.14

Godmorgon godmorgon godmorgon!
sparkar igång dagen med att bära massa grejjer så här innan jobbet. Börjar om 19 minuter och jag sitter här och pratar med buken. borde åka iväg till jobbet nu faktiskt. Känns som en jobbig dag. har näst intill inte sovit någonting alls i natt, lååång dag på jobbet sen fira midsommar hehehe. kommer vara slut som människa på lördag. funderar faktiskt dock på att vara nykter ikväll.  får se vad som händer med det.

23.56

kanske är efterbliven jag, men jag fattar inte varför alla säger att blogg.se ser anorlunda ut. de gör det iaf inte för mig :)

min dag har iaf vart fartfylld. inte en lugn stund alls knappt.
Började dagen med att gå upp och städa. är ju i Jacobs hus när jag jobbar, så det kan väl vara trevligt för han om det är städat någon gång när han kommer hem :) började jobba vid kl 3, kvällen gick hur fort som helst. och rullade på hur bra som helst :) börjar komma in mer och mer i det här nu. vilket känns väldigt skönt :)
Direkt när jag slutade blåste jag in till stan och träffa jennifer en snabbis. Va hem till mig och hämtade lite grejer sen va ja in och handla lite saker på statoil innan det blev en färd ut till nyhammar igen. nu sitter jag här i skogen med en tjatig storebror som tycker att jag ska bära pellets. vilket jag tycker att jag inte ska göra. klockan är ju förfan mitt i natten ;) räcker med att jag ska dammsuga när pöjkera har åkt.

Måste även säga grattis till världens bästa mamma som gifte sig idag! =)

2,49

kollade mitt konto nyss, va en glad överraskning på det! har fått in pengar som jag inte har en aning om vad de är ifrån? flera hundra va det dessutom.

offrade mig nyss och lagade mat och karlarna, visst inte så avancerat men va ju iaf tvungen å passa kycklingen medans den stog i ugnen en timme. när maten va klar så hade båda pöjkera somnat i soffan. så jag har helt enkelt lagat mat i onödan =))))

annars idag hade jag min första sommarlovsdag, kändes mycket bra! har vart en helt okej dag. har dock kunna vart lite bättre om ja inte vart så trött hela tiden :) ställa klockan och häva mig upp och städa innan kvällsjobb i morgon. heheh.
godnatt!

1.43

min dag har bestått utav jobbjobbjobb!
helt okej dag faktiskt!
på kvällningen skjutsade jag in anna och jonas till stan, hade majken med mig som sällskap :) åkte ut till nyh en vända igen för ja tänkte sova lite innan dom skulle hem igen. men de gick inte allt för bra. började kolla på en film sen kom rikard hit en vända & skulle hämta en sak. Sen blåste jag in till stan och hämta hem aanna & jonas :)
nu ligger jag i soffan och är hur pigg som helst. borde egentligen sova, jobbet kallar 07.00 i morgon..
ska bara slå en stekpanna i huvet på mig seeeen sova!

11.47

hehe går i perioder med att skriva här.

tänkte kö lite fort om vad ja gjort senaste tiden.

Fredags: vaknade upp bakis hemma vid Anna, åkte in till stan för att skjutsa åp glada studenter till halv 8. åkte hem och gjorde migi ordning, va och kollade på studenten. Sen hem till Angelica på en grym studentfest! :) åkte upp till anna en snabbis innan det bar in till stan för att gå ut på krogen, avslutade natten med en taxi ut till nyhammar. billigt och bra ;)

Lördags, vaknade bakis vid anna igen, bara att dra på sig kläderna och bege sig in till stan för att hämta mathias som ja lovat att jag skulle skjutsa, åkte ut till nyh igen efter vi kört han. Åkte vidare till blötberget och kollade på fotboll, körde hem mathias igen. anna va lite chaufför och jag drack öl ;) va bland annat till dala-järna och hämtade en. va till söderbärke nåfgra ggr också. kom hem vid halv 2 tiden. haha rikard tvinga mig att sova, tror han tyckte att jag babbla för mycket :))

söndags, gjorde inte så mycket alls på heeela dagen! satt mest och sov i soffan eller vila, sova fick ja inte göra för ja blev väckt hela tiden. på kvällen träffa jag anna & avslutade kvällen i saxdalen vid rikard, eller de alra sista ja gjorde va att åka hem å sov.

Måndags, började första introduktionsdagen, bara massa information hela dagen. va helt slut i huvudet när jag kom hem. åkte hem och skulle sova lite, men de fick ja inte heller. haha. träffa för ovanlighetens skull anna när hon slutade jobbet, och avslutade kvällen i saxdalen, samma här, åkte hem å sov.

tisdags, började allvaret! körde mitt första pass på hemtjänsten, och det gick bra. men det är så mycket man måste lära sig och komma ihåg. det är aldrig någonting som är de andra likt. på kvällen åkte jag anna och majken in till stan en snabbis, somnade direkt jag kom hem.

onsdags, jobbade 7-16, va heeelt slut när jag kom hem. ovanligt :) rikard å jocke va där när jag kom, så satt mest å tjåla massa med dom innan anna slutade jobbet och vi åkte runt överallt i nyhammar. träffade majken vid ok en vända också :)

Nuuuu, ska jag köra iväg min soffa. skepp å hoj!

13.43

Det blev minsann en sömnlös natt. Har ju inte vart speciellt pigg idag såattsääääääga. Men sova kan man göra i graven.

sitter i mitt andra hem och ta tummen ur för att fortsätta städa. hehehe mitt liv går ut på att städa och ta fula bildet.




4.56

är inge trött längre, har hållt igång hela natten och nu är det ingen ide att sova. då kommer jag aldrig upp i morgon. eller idag är det väl.
har kört iväg alla 8 sopsäckar så är av med den stinkbomben i köket iaf. nu återstår bara att plocka in i diskmaskinen och torkagolvet kvar :) sköööönt!

kul för er å läsa om mina städhistorier.. hehe

1.27

bajsigt äckligt jävla skit trött är vad jag är!
har städat klart hela källaren förutom 2 spyor som jag inte vill ta reda på för då finns det snart en tredje.
så nu är det bara att rycka in på övervåningen. det går fort har inte allt för mycket kvar. det mesta är på altanen och i köket. ska bara dammsugas och torkasgolv annars :)
så är det utsidan av gården som ska göras. öllådor & mattor överallt. men får skylla mig själv att ja kastat ut det där.



RSS 2.0