19.30

hemma vid majken och spelar bingolotto med halva ligan, kan bli vinst ;)

10.28

på praktiken och har det bra, precis plockat upp lite varor och snart kommer en försäljare.

ikväll ska jag kanske ut i en stuga i skogen på fest. meningen att man ska vara där hela helgen, men vi får se hur det blir med de.. känner mest för att krypa ner under täcket faktiskt.

22.55

ligger helt nyduschad i min säng, super skönt! de enda som saknas är en nybäddad säng och sällskapet ;)

måste bara säga att jag verkligen HATAR att vara pendlare ibland. tex som idag, kom till storå. där ropar dom ut att ett träd ligger över spåret så vi inte kan åka längre. vilket betyder att vi måste stå och vänta på en buss i evigheter som ska ta oss till koppaeberg där vi kan fortsätta resan med ett annat tåg. väl på tåget igen så kommer vi mellan Gränges och Ludvika, där får vi stå i evigheter igen och invänta massa tågmöten, så de sluta med att man va hemma 1.5 inne senare än beräknat ungefär...

Tycker att blogg.se appen va en bra grej ;)

13.43

har håltimme i typ en timme till, känns som evigheter! varför inte bara lägga alla lektioner direkt efter varandra så man kan sluta tidigare bara.. enda som behövs är en liten rökpaus. hehe har massage lektion nu, schysst att man visste det innan man åkte hit i morse så man hade tänkt på att raka sig under armarna.. har ryggmassage idag så har väl inge annat val än att klä av sig och bli masserad.. senare bär det av ut mot skogen och fixa lite :)

7.40

började morgonen med att skrapa rutorna på bilen, inte så varmt och skönt så att säga! härdan efter blir det nog att promenera ner till stationen, blir ju dock billigast så. sen är det så svårt att hitta en parkering. är fler än i mig latmasken har slagit i ;) ser inte fram emot en köttig skoldaag :(

23.30

Kan inte säga annat än att jag haft en trevligkväll med bingolotto ligan ;) va 9 st som spelade, va enbart vinst på 1 lott och den hade Tove. får väl säga grattis till henne ;) Vi kom på en galen idé där under kvällen också, nämligen att vi ska till sälen! stugan blir bokad i morgon & jag har vart och pratat med en om hyra buss. så nu ska jag låsa in ALLA mina pengar tills vi ska iväg. dock lättare sagt än gjort då jag antagligen ska till prästhyttan i helgen och bo & festa med en massa människor. men sälen låter ju lite roligare, så skiter nog i prästhyttan!
 
Nu ska jag skutat in i duschen sen slagga. klockan ringer ju första gången om 5 timmar...

22.50

tjabba tjena hallåååå!

kom innanför dörren för en stund sen, vart i grangärde å käka pirvel med härliga vänner. vilket va ganska meningslöst för min del, då jag rävade upp den utanför ok lika snabbt igen.. kul för er att veta ;)
ska tydligen till borlänge i morgon woopwoop

8.41

Börjar morgonen med att vara lagomt irriterad. min mentor mer eller mindre tvingar hit mig kl 8 på morgonen för att göra klart engelska kursen. och när jag väl kommer hit så finns det ingen lärare här. nödvändigt att ens åka hit dårååå. är lagomt trött på de här med skola.
 
 

21.54

ligger i soffan med en plastpåse på huvve och väntar på att gå in i duschen för att skölja ur inpackningen.



 
Klippte mig igår också förresten
 
 

23.00

äääär helt slut, sitter i soffan & är nöjd efter en mycket bra dag.
Vaknade upp utav att jennifers alarm ringde för fullt. så efter hon hade stuckit så klev ja upp å kika lite på tv.
Felicia va hit en vända på förmiddan också. när hon gått va det bara att börja tvätta, sen kom majken en snabbis. precis när hon skulle gå kom jennifer. En stund senare kom felicia & jag fortsatte tvätta. begav mig ut till nyh och satt på vinterskor på snabeln åkte in till ludervika igen, han inte mer än innanför dörren innan jesper & isabelle kom hit och va här i några timmar :)
 
nu sitter jag här med beslutsångest, ska jag ut eller ska jag stanna hemma? känns bra drygt att göra sig i ordning. Men känns ännu tråkigare att bara vara hemma. så det blir nog en nykter utgång när de andra drar sig ner på stan =)
 
är väl likabra å sätta fart med något vettigt, typ som att ta sig en rök. hehehe

RSS 2.0