1.48

hehe, skrev i förra inlägget att jag skulle på spökjakt med mina 2 halvor. Men så blev det inte. tänkte att det va lika bra att räta så de inte misstolkades ;)
 
Har precis kollat på 21 jump street vilket va en helt okej bra film. Ganska rolig också. jag som inte brukar tycka att filmer är så bra. Eller jag brukar väl mer eller mindre inte ens vilja kolla på film men de har blivit lite ändring på de nu på slutet ;)
 
Idag har jag iaf vart på praktik hela dagen, direkt efter praktiken tog ja bilen till söderbärke och käka pizza & tjåla skit. Det kan behövas ibland :)
 
Är även ganska trött på att  man ska ställa upp mot människor hela tiden så får man bara skit tillbaka. det är sånna här gånger man ska lära sig att säga nej. men de är ju lättare sagt än gjort. jag ska fan börja vara en elak människa, iaf mot som som förtjänar det!
 
nu ska jag huppa ner i sängen, dock ganska tråkigt idag då jag inte har min nattgäst här, han svek idag. Fast vem vet, haha han kanske dyker upp när jag ligger och sover.
 
ajöken!

21.00

precis kollat på ung & bortskämd, pinsamt program!
 
sticker istället ut på spökjakt med mina 2 halvor så ja känner mig hel ;)

1.59

det är så lätt att dra på sig en mask och det ser ut som att allt är perfekt..
men i verkligheten är det allt annat än perfekt, det är egentligen så att man bara skulle vilja gräva ner sig och önska att allt man ställt till med va över. Det är mitt fel, bara mitt fel!

23.35

tänkte bara tala om att judendomen suger, och att jag ska vara klar med en hemtenta helst just nu. tack å hej / Bitter tjej

12.43

Hej hej hallååå!
 
Skolan har börjat igen, och den tar värkligen död på mig. Är mest som en zombie om dagarna.
Sov ute i nyhammar inatt med Anna i Boccos soffa. sköönT! Försov mig i morse, så det blev gasen i botten på väg till grängesberg för att hinna med tåget. Kom till stationen 1 minut innan tåget skulle gå. Det är sånna gånger man önska att tåget va försenat, men de självklart inte är det :) ska iaf bli skönt när praktiken drar igång igen, är alldeles för köttigt nu ;) är riktigt sugen på öl idag, så öl blire nog ikväll!
Har förresten bokat tatueringstid, så på onsdag blir de att fylla på kroppen med lite roligheter :)
 
 
 
Bjur på en as seriös bild från i somras. Skepp å hojj

RSS 2.0