0.37

skolan börjar i morgon & jag kan inte sova. är ni förvånade? nää de är inte jag heller!

Den här dagen har enbart bestått av hundvakt & kikat på en bil annars har jag bara varit hemma och inte gjort någonting.

Bilen jag kollade på va jätte fin, och gick jätte bra. Men kamremen va tvungen att bytas vilket betyder att det skulle bli att kosta alldeles för mycket för min plånbok...

Nu ska jag fortsätta diskutera maträtter på facebook så jag blir hungrigare än vad jag redan är..

morsning korsning

6.00

va ett tag sen jag va in här och skrev, men har varken haft tid,lust eller ork till att skriva någonting. Har dessutom inte varit hemma mer än en natt på 3 veckor och har inte haft datorn med mig!
 
Jag har iaf haft ett grymt lov! mycket bättre än förväntat.  HAr dock blivit alldeles för myvcket alkohol. så nu sk jag vara nykter ett längre tag fram över ;)

så, idag blev det en nykter utgång. Va först med Anna till hennes föräldrar sen åkte vi vidare hem till Fannie ett tag innan det blev utgång nykter sådan för mig. efter krogen körde jag hem anna och fannie och jag åkte vidare till söderbärke hem till Kim och kikade på en film. nu ligger jag i min säng och funderar på om jag ska dygna eller om jag ska sova och försöka ta mig upp i tid. skulle verkligen behöva dfygna för att kunna ta mig uppi tid på måndag. vet dock inte vad jag ska göra för att hålla mig vaken.
 
ska ta mig en funderare i duschen nu! morsning korsning.

RSS 2.0