aldrig mer

kanske sista gången jag var in på park idag? vem vet :)
Känns helt jävla underbart att snart få sommarlov, elr snart, om några timmar ;D är så snuskigt trött på en del i klassen så det räcker och blir över ;) men jag kommer också sakna alla i klassen, dom är ju speciella på sina vis :) en utav de bästa klassföreståndarna har vi haft också :)

nu sitter jag här i min ensamhet, Alex, erik & ngn som jag inte har nån aning om vem det var åkte precis :) Det var egentligen meningen att Jennifer skulle sova här i natt, men hon hade ingen skjuts. :( Hon har ju sovit här alla andra nätter så, och då kan jag inte direkt påstå att det har blivit mycket sova. I tisdags fick vi sällskap av Alex, erik , och daniel? ungefär hela natten, elr ja daniel åkte hem. men annars så var dom andra här hela natten, sov max 1,5 timme, ganska drygt nör man skulle upp vid 6 på morron för att åka med kvart i 7 bussen till skolan. men vi klarade det (y). Och igår blev det inte hellr mycket sova, Jennifer va ju här, så först färgade hon mitt hår, sen åkte vi ner till hällarna där det va ganska mkt folk, men ingen vi kände så vi åkte hem igen, satt och spela lite kort, sen kom jag på att jag var hungrig så halv 1 på natten ställde jag mig och gjorde korvstroganof och ris. de blev inte ens gott så ja slängde det. haha.

Idag var det avslutnigsmiddag, lite sorligt att man satt där en sista gång med klassen, det känns lixom inte som att vi ska börja gymnasie och splitras ;o men det blir säkert bra!

själv har jag inte en jävla aning om vad jag ens vill gå för gymnasie, har sökt industri och frisör, börjar tveka på industri, och frisör vet jag inte om jag kommer in på eftersom att det brukar vara sånna höga intagningsp. men det visar sig väll de med. skulle iaf vara kul att få gå frisör, och även kul att få flytta. flytta i från Nyhammar, ludvika komun, och helst dalarna över huvetaget :)

nu ska jag gå och blåsa mitt hår som jag precis har duschat, sen blir drt nog sängen som gäller :) Godnatt!


heheh

sitter i marnäs och är kattvakt, vilket jag blir i en vecka :)

nattvandring igår va bra drygt, men samtidigt ganska kul. har iaf myggbett överallt :( helt uppäten, haha

skönt att vara ledig idag iaf, det behövdes (y) i morron är det bara att åka till skolan och spela upp en teater ehhe nu ska vi vinna teater apan ;)

vi kom iaf 2a på tårtslaget, men vi van spexfotot över hela ludvika komun ;) ganska bra gjort (y)

ikväll kommer en liten jennifer hit och håller mig sällskap, hon sover även här :) hihihihi

9D <3

inte ofta jag säger det 9D är den bästa, och speciellaste klassen :D men ändå sååå jävla bra! ikväll äre nattvandring, och vi som äter tårta ;) ?

Har iaf haft tårtslaget idag, ganska kul :) asbra samarbete med hela klassen, elr ja förutom med erik. men han tillhör knappt klassen ;)

hoppas & tror att vi vann, vilket vi får reda på i kväll under nattvandringen :) dom som vinner får iaf tårta :)

Ganska drygt med naattvandring i kväll, har knappt sovit någonting i natt, och vid 7 går bussen från nyhammar till gränges, sen vidare ut i skogen för att promenera :o  kommer inte hem förens typ halv 3 - 3 i natt, sen upp vid 7 i mororn för att hinna packa lite grejer och duscha, sen ta 9 bussen till stan för att bosätta mig i lägenheten ;) haha skapligt drygt meen.

snart kommer luuuui hit, får se om jag ska färga håret på henne elr vad vi ska hitta på :)

brabrabra

Åhåååååå vad allt är bra just nu! hoppas att det håller i sig såhär :D

Klar med allt i skolan , precis allt! och det känns hur skönt som helst :D Ganska stolt av mig själv att jag fixade G i minst alla ämnen, och höjde mig i några, men de gör ju inget ;) trodde aldrig att jag skulle fixa godkänt i matte och kemi, men de gjorde jag :D lalallala :D

och helgen har varit asbraaa!

i fredags va jag till skolan i en timme för att göra ett sista kemi prov , sen kom Rickard och hämtade mig , så åkte vi vidare till stan, och låste ballonger ;) för att Maria tog studenten :) va kvar där hela dagen/kvällen. sen hem till nyhammar :)

i lördags va det en ganska lungn dag, men ändå såååbra!

idag har också varit asbra! va och hälsa på Jocke, ååh vad han är saknad här hemma :( tur att man får träffa honom emellanåt iaf :) 
 
i mororn är det tårtslaget, & nattvandring :) 9D kmr vinna tårtslaget utan tvekan ;)
Ledig på tisdag , då blir det att packa lite, sen bosätta sig i en lägenhet i stan vilket känns väldigt skönt, att får göra precis vad man vill, hur man vill och när man vill :D

på fredag får vi sommarlov, kommer sakna klassen faktiskt! vi ska även försöka dra med så många som möjligt i klassen för att göra något roligt tillsammans på kvällen :) vilket jag tror kommer bli väldigt bra, har en svag liten känsla utav dt :D

& nu ska jag fixa lite , sen sova :) skönt !
godnatt :)

RSS 2.0