fortfarande sjuk

är fortfarande sjuk, vart i skolan ändå, men nu fåår vi se om det blir någon skola för mig i morgon, eftersom jag precis la en pizza på vardagsrumsgolvet :( haha äckligt!

& nuuuuuuu vill jag ha söndag så jag kan dra mig till åby!

sjuk

sitter här hemma och ä sjuk, eller ja idag är det väll inte så farligt, kunde egentligen gå till skolan, men lika bra att vara på den säkra sidan :d haha

ska ner i duschen snart, sen fixa lite. in till stan senare och sova där :)
& i morron blir de skolan vare sej jag orkar eller inte :)

söndag

nu var det länge sen jag skrev igen, hah har ingen ork till det, gör det bara när jag har tråkigt eller nå roligt att berätta.

nu ligger jag iaf i sängen och lyssnar på musik, skulle precis upp och duscha, men när jag drog på vattnet, så blev det aldrig varmt, pappa hade väll stängt av varmvattnet -_- så det blev inge duscha för mig nu xD
i natt har ja fått sprungit och spytt hela natten, skit kul!
kollade på luftslottet som sprängdes igår, den va en stor besvikelse ;s helt seg och dålig . har hört v måånga att den skulle vara den bästa, men nej det tyckte jag inte!

ikväll är det johan falk på tv igen :D


i fredags va jag in till stan en vända med majken, köpte mig en vågtång, som jag och louise senare inveg ;)


torsdag

ligger i sängen nu, och har precis spelat lite tic a tac med lousie :)

dagen började väl med skola idag, lika tråkigt som vanligt. efterskolan så åkte jag till malmströms och fixa lite, sen åkte jag hem till tommy. haha jag lagade mat, sen spela vi kort :)

nu borde jag sova, så att jag orkar uppoch duscha i morron, och sen med bussen till skolan ;; senare mot kvällen ska jag iafumgås med louise :D




jag saknar dig, en månad igår :(
kom hem nuuuuuu!
<3

tisdag

liggeri sängen och lyssnar på musik, borde kanske sova. är helt slut i huvet efter 2 nationella prov, & övningskörnings kurs i 3 timmar. och att jag har blivit  förkyld gör ju inte saken bättre.


nu ska jag sova, fåår skriva i morgon om jag har nå intresant att skriva om :)

måndag

skolan idag var ganska seg som vanligt :) men snart äär det slut på parkskolan :)

annars har  jag inte gjort någonting alls idag ;o så det finns ingenitng att skriva om ;o

söndag

skrev ett rätt långt inlägg för ett tag sen, men sen så¨börja internet  krångla, så allting stängdes ner.
därför är jag inte aalls sugen på att skriva långt nu!

idag har jag iaf inte gjort mkt alls, slöat hemma vid jacob :D
annars bara vart ute med jesper ;p


på tisdag ska jag på övningskörnings kurs ;o så snart fåår man börja köra bil, haha . håll er inne! jag skulle iaf inte villja möta mig själv i trafiken, det kan bli farligt ;)

Dom ringde från kvinnersta här om dagen, eftersom jag  sökt gymnasium dit. och för ngn vecka sen fick jag besked om att jag inte kom in. på grund utav att jag bodde i ett annat län och att vi hade liknande gymnasium i dalarna. sen i fredags ringde en kille och undrade om jag fortfarande var intreserad utav att gå där, jag sa att jag var det. menjag vet inte vart jag vill gå. han tyckte att det var konstigt att jag hade fått besked om att jag inte kom in, eftersom att dom inte hade fåttt nå intresse grejs på mig. fast jag har varit dit, då fick jag skriva i nå papper, sen har vi pratat på telefon förut, och då har de frågat om ifall jag var intereserad utav att gå där. och jag har till och med blivit erbjuden att komma dit på en prova på dag. så jag tycker att det  äv konstigt att jag inte finns med på nå papper eller ngnting där. sen sa den där killen att han skulle skicka ett meil till mig så jag fick hans adress, så  jag kunde meila lite saker tillhonom, men inte har jag fått nå mail. tycker de är konstigt.


lördag

så sjukt trött, så idag blir det bara massa prison break tittande :)


kanske snyggast? ;)

torsdag

sitter här hemma i mitt nya rum :) eller nytt är det väl inte, det är iaf ny tapetserat :) jag älskar de :D

skolan idag var iaf seg , som vanligt :)
åkte upp till jacob en vända efter skolan, satt mest bara och kollade på tv, eftersom ingen annan var hemma :) umgåtts med majken idag igen, kuuuuuuul! skönt att ha kvinnan tillbaka faktiskt! mkt bus :D

jag blir snart galen, spola fram tiden ngra månader, & låt det vara sommarlov i ngt år!
sommaren 09 vill jag ha tillbaka, den var verkligen bäst!
så sjukt mkt tok, med så sjukt bra flickor!
jag  vill ha en repris!



onsdag

nu var det så där länge sen jag skrev igen. ska försöka bli skärpning!
men det känns inte riktigt som om att man har tid över för att blogga, fullt upp hela dagarna, fast man ingte gör någonting ? haha! det är iaf vääldigt mkt i skolan nu känns det som, och jag har ingen ork alls. måste skärpa mig där med. åtminstonde fixa G i dom viktigaste ämnena.

idag har jag iaf vart med Majken, vilket var jääääättttte länge sen.vi plugga och åt tacko klet ;)
har också börjat kolla på andra säsongen utav prison break, världens bästa serie kanse? ;o 
nog för att jag vet vad som kommer att hända tillslut, men får försöka förtränga det och kolla på alla säsonger :)

ska ha gjort ett musikarbete tills i morgon om Ozzy osbourne, men jag har inte hunnit klart , ojjjjsan!

Jag saknar även min älskade storebror som jag vill ha hem nu!
ngt mer jag saknar är sommaren 09, jag blir snart galen om jag inte får hitta på massa nya roliga minnen och galna äventyr och fiskestunder med mina söta töser!

torsdag

helt dagvild är jag, igår när jag skrev så skrev jag tisdag istället för onsdag. och idag tror jag att det är lördag  xD haha drygt :) 
 
lovade ju att skriva ett inlägg igår, men de blev lite ändrade planer så jag hann inte. skulle med jacob ut på äventyr på natten så behövde sova. men kunde såklart inte sova. halv 1 i natt kom han iaf och hämtade mig vid mamma, skulle till gränges och sen till stockholm. men det blev bara gränges sen hem och sov, upp vid halv 8 i morse för att åka iväg till borlänge och köra tom pall. inte det roligaste. menmen :) så ikväll gör  vi nya försök, och drar oss först till borlänge, gränges, stockholm. och kommer hem  någongång i morgon på dan.

igår fick jag och louise för oss att testa hur lätt det gick att ta ut hennes löshår. det visade sig att det gick väldigtlätt :D vi tog ur allt hår på henne, senhade jag en brun färg hemma, så vi stoppade i den i håret på henne :D sen tog vi bussen in till stan så att hon kunde klippa det slitna. det blev kanon bra 8y) även nr hon satt i sitt nya hår som jag köpte medhem åthenne ffrån stockholm när jag var där i måndags :) hon gjorde även blonda slingor i mitt hår, så jag ser ut som ett lejon nu mera :) hehe



nu dör snart batterit på datorn, så jag ska packa ihoopp litegrejer sen ta bussen ut til mamma och försöka sova i en timme innan jacob hämtar mig :)

tisdag

ojjsan, nu var det länge sen jag skrev. har inte tid att skriva nu helelr ;) lovar att jag skriver ikväll ;) haha

RSS 2.0