18.07



jobbigt att vara så snygga... haha

14.06

ligga i soffan och lyssna på musik är perfekt en dag som den här! blev väl kanske lite för mycket av det goda igår, så har fruktansvärt ont i magen. Går det inte över snart får det bli en tripp till farbror doktor! och det är ju inget man vill. Hade en bra kväll igår med bra brudar! =) va upp till praktiken i morse och klippte Jacob, sen va ja med jennifer och besikta hennes bil. Får se vad kvällen har att erbjuda =)

8.54

tänkte bara gnälla lite över hur trött jag är! ögonen går fan i kors.. gick ändå och la mig i tid.. mot tåget & mot skolan!

15.19

är så äckligt jävla trött skulle vilja sova några timmar, men då kommer jag aldrig kunna sova inatt & hemtentan skriver sig inte själv..
blev inge skola idag, somnade i saxdalen igår och vaknade även upp där med 7 missade samtal. bestämde mig för att ta halv 10 tåget till skolan istället för att jag hade missat det andra. lyckades somna om igen och vaknade vid 11 där någon gång tror jag. kom hem för en liten stund sen, ska nu plugga satan så jag kommer någonstans med hemtentan.. va bara tvungen att ta en liten paus ;)

20.10

skolan kändes ganska värdelös idag, för ovanlighetens skull.. haha. på tåget hem fick jag höra att jag såg ut som 16, inte kul :(
ska strax dra mig ur soffan och Göta mig i ordning för att glida till saxdalen och fortsätta kolla på johan falk filmen som vi började kolla på igår. trevligt Tycker jag ;)

2.30

morsning korsning bloggen! ett litet nattligt inlägg här.

helgen har varit både super bra och super hemsk.
fredags blev det party för hela slanten, hade ganska kul av de jag kommer ihåg iaf..
lördags är inte ens värt att nämna.
och idag åkte jag ut till mamma och åt, spelade lite bingolotto vid Erika med fina vänner. och efter tredje spelet blåste jag ut till herr rikard som jag precis kom hem ifrån. blev lite Johan falk maraton :)
har varit dyng trött hela dagen, och nu är jag pigg. kul!

17.16



redo för att bege mig till söderbärke, där vi sen drar vidare till bolanche där det blir dio tribute med bröderna bäver :)

23.27

haft en bra dag, åkte ut till nyhammar och lekte lite med Louise vilket vad trevligt :) bytte bil i nyhammar till Jespers s60, Ååh vad jag vill ha en ny bil :)))) blåste in till stan och träffa rikard i nån timme och nu landade jag precis i soffan framför bäääästa soa :))

i morgon blir det krogen i Borlänge, ja på en torsdag! ;)

14.00



vad roligt det är med en lektion ute i naturen, haha! jag vann iaf en choklad kaka.

funderar starkt på att åka om vid mamma idag och äta morotskaka.
bara så att ni vet!

är också väldigt sugen på att boka en tatueringstid. en döööskalle vill jag göra. frågan är vart..

19.45

kommit fram till att jag aldrig kommer få ett roligt liv, mina dagar ser exakt lika dant ut varje dag. klockan ringer vid 5, jennifer ringer strax efter och hjälper till att tvinga upp mig ur sängen. går upp 10 min innan det är dag att åka till tåget. sover på tåget hela vägen till örebro. sitter på lektionen och klagar på hur värdelöst det är, sätter mig på tåget hem och sover hela vägen hem. lägger mig i soffan och funderar på vad jag ska göra. kommer fram till att jag INTE har något liv.... Haha de är hopp om livet!

16.31

hemma från en bra weekend i sälen. tillbaka till verkligheten, skolan och allt vad det nu är..
så fruktansvärt skönt att komma hem igår, vill tillbaka idag! bara släppa allt och försvinna för ett tag med kära vänner.

16.08

måste vara världens största bitterfitta emellan åt! men nu ska det bli ändring på det, sova vid bästa bocaj inatt, & sälen i morgon. det kan nog inte bli bättre :D

13.24

väntar på att min kära papi ska komma hem så vi kan åka in till stan. han ska nämligen köpa ett par skor åt mig ;) ibland är de bra att bosätta sig vid föräldrarna ;)
 
annars idag vet jag inte vad som händer, om de kanske kan bli en å annan öl eller om de blir en nykter kväll i soffan framför en skitdålig film :)

1.16

kom precis innanför dörren och ligger nu mer i sängen och ska strax sova.

eller förlåt, där ljög jag! ligger i en snuskigt obekväm bäddsoffa och ska snart sova.
har vart en helt okej bra dag idag, började med att vara lite dixie vakt, fortsätte med att åka hem till kusin och kika på lite film, hann även förbi en vända vid linn.
när Anna slutade jobbet tog vi en tur runt sunnansjö för att leta på ett h us som slutade utan resultat så vi drog in till stan en vända istället. började kolla på ett avsnitt av pll hann inte mer än att kolla i typ 15 min innan jag fick rycka ut som chaufför åt heed som hade kört sönder bilen. tänkte att jag skulle kolla klart på pll men skiten nog i de för ikväll och sover istället. alarmet ringer ju kl 7 i morgon så..

RSS 2.0