negativa dagen



Idag är jag nog negativ mot allt!
Börja med att jag inte kunde somna igår, somnade typ halv 5 i morse, blev inte så mycket sovande innan jag skulle gå upp och åka till skolan, så klart va tåget försenat över en halvtimme. kul!
Kom till skolan, skulle ha engelska, började med att rektorn kom och pratade med alla i klassen om att vi hade alldeles för mycket frånvaro. och ja , jag tog åt mig!
på matten fick vi reda på hur det gick med matteprovet, våran matte lärare va skit negativ på nästan allas resultat. även fast dom flesta hade fått godkänt. Till och med jag fick G, och jag har ALDRIG fått G på ett matte prov förut utan att behöva göra omprov. Men nästa prov skulle tydligen vara sååååå mycket svårare då ingen av oss skulle nästan int klara det. känns ju verkligen skit bra att få höra det när man för engångskull försöker vara lite nöjd.
efter skolan gick jag och jennifer upp på stan och skulle leta på stadium, såklart hitta vi inte dit. så vi fick ringa till Lisa och fråga efter vägen. haha tack Lisa :) Vi hittade väll på stadium efter ett tag. jennifer köpte de hon skulle köpa, vi gick upp till subway och skulle äta där, efter vägen satt det först en gammal utländsk kärring som tiggde pengar. och alldeles utanför sub satt det en gammal utländsk gubbe och tigde pengar. efter en stud kom dom in på sub och skulle äta där. jag tycker att de är skit fel! först sitter dom ute på gatan och tigger pengar, och sen för pengarna dom fått in så går dom in på subway och köper en varsin sketen macka. då kan dom väll förfan lägga pengarna på någonting annat. åhså kan man ju börja fundera om dom är så jävla fattiga ändå? ser iaf inte ut som om att dom är de. när dom va klara på sub så satte dom sig på varsin sida vägen och fortsatte tigga. aha vad skulle dom köpa nurå? en resa hem till deras hemland förhoppningsvis!

Åh nurå, jo jennifer är här, och hon är absolut en av världens bästa att umgås med. hahah ibland! men, det är verkligen som om att vi är gifta. som att vi har ett förhållande, vi kan aldrig komma överrens om vad vi ska äta eller göra, vi kan börja bråka om skitsaker. som nyss, vi kom på att vi  va hungriga, ingen av oss orkade laga mat. så vi sprang ner till picasso, hon köpte en lebabtulle och jag en kebab sallad. jag satt i fotöljen och åt och hon i sängen. sen börja hon gapa om att jag skulle springa och hämta papper åt henne för de rann kebabsås om rullen, men ja hade ju fullt upp med mitt själv. så ja tyckte hon kunde hämta papret själv vilkent hon absolut inte tyckte. men hur svårt är de att resa sig ur sängen och hämta lite papper? inte så svårt va ;) så fanskapet börja väll kleta ner hela sängen med kebabsåsen, sen istället för att häma papper kasta hon kebabrullen på mig så jag blev helt nerkletad, och hon kunde hämta papper, men varför inte bara ta med rullen och lägga den på en tallrik? nerååå, hon ska krångla så mycket som möjligt innan hon kan göra de rätt ;)
& nyss då, hade vi en liten fajt om tofflorna, haha, annars brukar vi ha en varsin, men nu vädrade hon ge mig en, så ja gick in från ballkongen igen. men tillslut gav hon med sig och gav mig ena toffeln ;)
& självaste problemet är att vi båda är så fruktansvärt envisa! ingen av oss ger oss innan vi får som vi vill.
men det har ju funkat ganska bra än så länge iaf ;)

nu tänker ja inte skriva mer om de, tänker där emot krypa ner i sängen och kolla på några avsnitt av pb och sen plugga lite! så godnatt!

jag borde..

Sova! Klockan är nu 04.07, och jag borde ha sovit för länge sen. men jag kan inte. vet inte vad felet är? är inte ett dugg trött, och ska upp om bara någon timme. Känner på mig att morron dagen kommer bli dryg! och jag kommer antagligen vara helt död.

Jag har iaf spenderat min dag framför tv och kollat på Prison Break, är inne på säsong 3 nu,  tycker inte alls att den är lika bra och spnnande som 1an & 2 an va. kanske för att jag vet vad som kommer att hända i slutet av hela serien?  vad vet ja.
måste iaf bara medela att han är världens snyggaste karl! 




nu ska jag försöka sova, eller kolla om de är nå bra på tv, men de tror ja väll inte att det är. jaja godnatt!

Kul kväll

Ja de va det allt :) det hände inte så extremt mycket, men de va kul ändå faktiskt :) Börja med att Niklas va här en vända igår :) sen kom louise, jag och louise gick bort till jocke och hälsade på :) där spelades mest musik och prata lite :) haha louise skaffa en facebook åt jocke också ;) Efter en stund så kom det lite folk, drack och hade sig :) sen gick dom, haha då blev jag, luui & Linnea kvar ensamma hemma vid jocke, så vi tänkte gå bort till folkan och kika lite, inte va det väll så mycket folk där ? föruom massa folk som stod och spydde ungefär :) fint dom lär må idag ;)

Igår när jag kom hem också så hade jag visst fått ett brev av plantskolan, att jag skulle få lön på måndag. haha fattade inte riktigt varför eftersom jag inte jobbat där sen juli. men så visade det sig att det var semester ersättningen :) så de gör ju ingentign med lite extra pengar ;D Specillt inte nu när jag hade ganska lite timmar på OK.

Ikväll då , jag vill göra nå kul. men ja har inte en aing om vad jag vill göra :)

nu ska jag iaf åka in till stan och handla lite :)

Fallen

Feel the sadness burning in my heart. 
You left to early father love.  
So many things I should have said. 
But in you mind you knew it well. 
Holding on to what I got and love. 
But things still seems so dark and cold. 
The fire is burning down my happiness. 
But I will rise. 


åker tåg

precis vad jag gör nu, inte de roligaste men de fukar :)
smart som jag är så glömde jag mina hörlurar i nyhammar.
Så inge musiklyssnande för mig på tåget.
Helgen har iaf vart bra :)
I fredas kom jag hem till nyhammar ungefär vid 6, tog det bara lungt hela kvällen :)
gick och la mig ganska tidigt också eftersom jag skulle upp och jobba på lördan :)
så igår började jag väll joba typ vid 9, slutade ungefär vid 6.
när jag slutat åkte jag och Louise upp till jockes lägenhet och stängde några fönster. haha
senare åkte vi upp till Putte och Nina och skulle kolla på deras nya lägenhet :) blev kvar där till halv 2 - 2 ngn gång.
vilket kanske inte va så bra eftersom jag skulle upp och jobba idag med.
haha va ganska seg på morgonen när jag jobba. SLutade väl iaf vid halv 5 idag.
Åkte hem en vända till pappa och plockade ihop mina grejer, sen kom Luui. och vi gjorde väl inge speciellt :)
vid 8 skjutsa jesper mig till tåget, haha vi kom lite för tidigt så jag tvingade honom att vänta på tåget med mig :D

Och som jag skrev i något tidigare inlägg så sa jag ju att Jocke skulle komma hem på tisdag.
men jag hade visst tagit fel på dag, han kommer hem redan i morgon :D
Vilket är asbra! :D

på tisdag kommer mamma ner till öret och ska bli klippt ;)
haha vi ska göra vårat första klipp prov, så vi får väll se hur hon blir och se ut ;)

Nu ska jag nog plugga lite matte, eftersom vi har matte prov på onsdag (n) hejjjdå

trodde fel

trodde att jag höll på och bli frisk ju men neeerå, efter de ena kommer de andra :)

spyr som en gris och näsbloden typ sprutar :) nice om de är magsjuka!
åhåå vad kul. så det blir antagligen ingen skola i morgon heller.. elr de kanske ger sig under natten :p hoppas jag


åh

vad roligt det är att vara på dåligt humör, ja verkligen äääälskar det..
vilken värdelös vecka de här har varit, kanske för jag bara har setat instängd i min tråkiga, stökiga lägenhet hela veckan, och inte gjort nå kul alls.
Det blir ju inte bättre av att man är sjuk heller. de verkar inte riktigt vilja ge sig?
Får se om det blir skola i morron elr inte, skulle iaf behöva vara där dom 3 sista timmarna på frisörlektionen.
vi har ju klipp prov på tisdag när vi ska klippa en "egen kund". haha får väl se hur den blir och se ut i håret ;)

För tillfället så ligger jag och kollar på Robinson, helt värdelöst är de. tyckte de va mycket bättre förut.

nu ska jag sova, och se till att bli frisk tills i morgon såatt jag kan åka hem och jobba i helgen :) mysigt och stå där helt genom förkyld annars.. Godnatt

fortf sjuk

är hemma ifrån skolan idag med, fortf sjuk. drygt. vill ju faktiskt vara frisk :)
så man kan göra ngt annat än åh ligga i sängen hela dagarna. haha fast de är väll skönt typ första dan, men inte andra, och speciellt inte tredje :)
I morgon ska jag iaf till skolan hur de en är :)


På tisdag kommer Jocke hem! åååh!
Det känns som om att han har varit borta i en evighet, men ändå har 8 månader gått super fort :)
Jag har ju faktiskt träffat honom lite då&då, med ganska långa mellan rum.
Men nu kan jag träffa hpnom varje gång jag är hem om jag vill :D
& de är väll klart jag vill ;) haha.
Jag är nästan lite ivrig, eller inte nästan jag är ivrig, super ivrig fktiskt :) haha


hemma idag

stannade hemma från skolan idag, eftersom jag är så förbannat förkyld. tänkte också att det skulle vara skönt att sova ända tils man vakna , men de fick jag ju inte. Mamma ringde och sa att jag va tvungen att gå upp och klä på mig för att det skulle komma 2 killar hit och greja i min lägenhet, precis när vi la på så plingade det på dörren, jag flög upp ur sängen och drog på mig dom närmaste kläderna, innan jag kunde öppna dörren. Dom kom hit, sa att dom skulle göra ngt med min toalett, vet inte vad. så efter 5 min, så gick dom igen. då hade dom tagit med min toa och handfat, stängt av vattnet hade dom också gjort. haha jag hade ju inte hunnit morron kissat eftersom jag inte gått upp innan dom kom. så nu sitter jag här snuskikg kissnödig, och min toa har varit borta i snart 2 timmar xD


i helgen ska jag faktiskt åka hem ,  haha känns som om att det va evighetersen jag va hemma :)
ska iaf jobba i helgen :) bara jag har blivit frisk :)

ruuuubrik

orkar egentligen inte skriva, men tänkte berätta lite fort vad jag gjort i helgen :)


fredan: kort skoldag, hem och städa, tåg till linde, marieberg med tommy, berith, & jenny. på kvällen kom felicia & tobbe

lördag, felicia & tobbe va kvar , så de blev en heldag på marieberg, sen hem och kika film.

söndag, Felicia & tobbe va kvar även då, så åt vi lite frulle , sen åkte dom hem :( städade lite, sen kom Mamma, mikael och dan och hälsade på , åt på picasso, sen ladda vi upp min kyl och frys med masssa saker , så jag får inte in en pinal till :) nu film, sen sova :)

Tack för en asbra helg allihoppa! :D

hihi


Druckit alkohol? - aa
Rökt? - aa
Snusat? - aa
Varit full? -  aa

Rökt vattenpipa? - ne
Däckat? - ne
Blivit påkommen? - ne
Kysst en främling? - aA
Fått ett sugmärke? -nä
Gjort ett sugmärke? - ne
Har haft oskyddat sex? - ne
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - nää
Kysst en kille i klassen? - nää
Gjort något dumt? - Aaaaaaa
Gjort något som du ångrar? - uschhhhh ja
Strulat med ditt ex? - ne
Sagt nej till sex? - aa
Fixat dig i timmar? - aa
Gråtit inför mer än 10 personer? - ne
Smygit ut? - ne
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - ne
Sovit brevid någon av samma kön? - aa
Sovit brevid någon av motsatt kön? - aa
Lekt med någons känslor? - ne

Älskat någon vän så du skulle kunna göra vad som hellst för den? - aa
Gråtit dig till sömns? - aa
Gråtit framför någon du älskar? - aa
Har haft sex ute i skogen? - ne
Kysst en tjej? - ne
Vaknat av att du gråter? - aa
Skrikit ord som hora och slampa till någon - nja
Mått bättre eller sämre av alkohol?- dåde &
Slagit någon på skoj? - aa
Blivit slagen på skoj? - aa
Lärt känna över 10 stycken nya människor? -aa
Gått bakom ryggen på någon? - aa
Varit på sol semester? - ne

Badat i havet? - aa
Har haft snöbollskrig? - aa
Sett en hel fotbollsmatch? - aa
Inte sovit på en hel natt? - aa
Varit på sjukhuset? - ne
Varit sjuk? - aa
Sovit i över 12 timmar?  aa
Sett en film mer än 10 ggr? -  aa
Tagit någon på röven? - aa
Lärt känna någon via internet?  aa
Velat dö? - ne
Varit med om någon som dött? - aa
Fått ett IG? - aa
Åkt buss i över 10 timmar - ne
Varit ute en hel natt - aa
Blivit tagen av polisen - ne
Svikit en vän - aa


tråååkigt

100 sanningar om mig.

SENASTE:
Dryck:  cola
Telefonsamtalet: mami
SMS: luui
Sång du lyssnade på: ööh ja vet inte
Gången du grät: kmr inte ihåg

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: neråå
Har någon varit otrogen mot dig: neråå
Varit kär?: faktikst inte
Förlorat någon speciell person: jodå
Varit deprimerad: har inte alla vart de nångång?
Varit så trött att du somnat sittandes: jadå

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Svart
färg 2: grå kanske
färg 3: vitt

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: yepp
Fått ditt hjärta krossat: neråå
Skrattat så att du har börjat gråta: uuhja
Träffat någon som förändrat ditt liv: hmm, kanske
Insett vilka som är dina äkta vänner: yepp
Fått reda på att någon har pratat om dig: yepp
Kysst en kompis: neråå

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: dom flesta
Hur många barn vill du ha: 1 kanske
Har du några husdjur ; ja
Vill du ändra ditt namn: nja ja vet inte
Vad gjorde du under din förra födelsedag: sthlm
Vilken tid vaknade du idag: 6
Vad gjorde du igår runt midnatt: kika på tv
Någonting som du längtar till: ja vet inte ;o
Senaste gången du träffade din pappa: för ngn vecka sen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv; finns väl en del
Vad lyssnar du på just nu: reklam på 4an
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: ja de har ja
Vad gör dig irriterad just nu; hehe
Vad är ditt namn: johanna
Singel/upptagen: singel
Stjärntecken: firre fisk
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: s-sjö
Högstadie: park
Gymnasie: plusgymnasiet
Högskola:
Hårfärg: röd
Långt eller kort: kort
Längd: 167 kanske vet inte
Vad gillar du gällande dig själv: ingen aning ?
Piercings:
Tatueringar: nää :(
Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
Operation: har aldrig operera mig
Piercing: öronen,
Tatuering:
Bästa vän: tror de va annie
Sporten du spelade : fotboll
Husdjur: katt & hund
vacination du gjorde: haha ingen aning
Konsert: haha elektric banana band eller nå liknande säkert xD
Förälskelse: kommer inte ihåg xD
Alkohol du drack: öl kanske

JUST NU:
Äter du: inget
Dricker du: inget
Är du på väg att:kissa på mig
Lyssnar du på: tv4
Väntar du på: att klockan ska blo 22.00

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: kanske
Vill du gifta dig: nja
Karriär i åtanke; frisör

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: båda
Kramar eller pussar: båda
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: båda
Snygg mage eller snygga ben: båda
Tatueringar eller piercingar: tatuering
Känslig eller inte: blandning
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: sålänge de finns del av båda så äre bra 
HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: har jag nog gjort ja
Tappat glasögon eller linser; nej
Haft sex på första dejten: noo
Krossat någons hjärta: noo
Har du blivit arresterad: noo
Dissat någon: noo
Gillat din tjejkompis (mer än som vän): noo

TROR DU PÅ:
Dig själv:  ibland så
Mirakel: njaa
Kärlek vid första ögonkastet: kanske
Himlen: kanske
Tomten: oooohjaa
Att kyssas på första dejten: jadaa kanske
Änglar: nee

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en flickvän/pojkvän på samma gång: nejj :)
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja
Vad kan du verkligen inte leva utan: vänner/familj
Vad vet inte så många om dig?: de finns väll en del saker

ganska nöjd faktiskt

Gick precis ut på adela och kikade lite , hade fått mail om resultatet på provet som jag gjorde i försäljning och sörvice igår, fick ett VG , även om jag tyckte att det gick jätte bra, så trodde jag inte att jag skulle få mer än ett G , så jag är ganska nöjd faktiskt! :)

Skolan idag , va seg och tråkig, först svenska , vi skulle tydligen till bibloteket och fixa lånekort och låna en bok, vilket jag och jennifer inte visste om, och det tar ju sin lilla tid att gå upp dit så vi kom ungeför 30 min försent. skönt va väll de egentligen, vi missade bara en gamal kärring som visade runt i bibloteket. så jag kanske borde syselsätta mig md att börja läsa boken, måste ju ha börjat med den innan måndag eller om det va onsdag.

sen engelska, satt och letade filmer på youtube om mobbnig, vi ska göra en redovvisning i moron på 15 min, och vi hade typ 25 min på oss ;o eller vi har haft en lektion förut, men då blev det inte så mycket gjort :p

matte, bara plugga på som vanligt! 

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra, ska iaf börja med att sätta min dator på laddning, den dör snart :)hha

bilder



Lite bilder från helgen som va :)
nu ser jag fram emot helgen som kommer, :)
När felicia och tobbe kommer :)

skolan

sitter i skolan och har precis haft prov i datakunskap, gick förvänata bra (y) har snart prov i hndl, kommer nog gå mindre bra, med det visar sig!
Snuskigt trött är jag, haha skulle göra vad som helst för att få sova lite, men  får väl vänta tills jag kommer hem..
Borde plugga lite när jag kommer hem. måste skriva klart nå skit på engelskan om herbie, sen någong dag måste jag och jennifer ut i skogen och göra klart naturkundskapen. men vart fan finns det skog inärheten utav frövi? haha, kan ju inte riktigt de stället än :( har ju ändå bara bott där i 1,5 månad. haha!

måste färga om hårt också, nästan all färg har släppt, förutom den i hårbotten, så de är väll inte så där extremt snyggt nu xD
nu ska jag gå på lektion, hejjd¨å

kan inte sova

inte så konstigt heller kanske? är iaf as trött, men kan verkligen inte sova! jobbigt de dära :) så nu sitter jag i sängen och lyssnar lite på in flames :) skrev ju i de tidigare inlägget att jag skulle duscha, men så blev det ju inte, pluggade lite mer stället, så nu måste jag gå upp extra tidigt i morgon bara för att duscha!
i morron så ska grupp 2 göra shamponering och inpackning på grupp 1, synd att jag inte va med i grupp 1 då, så skulle jag ju iaf få sova en halv timme längre ;)

nä, nu ska jag försöka sova igen! godnatt

plugg plugg

ja jag borde ju egentligen plugga, har iaf läst igenom lite papper till provet i mororn, och det enda som fastna va nog saluföra, och sanningens ögonblick. haha inte för att de kommer räcka till ett godkänt. får läsa egenom lite mer innan jag lägger mig. Har ju data kunskaps prov i morron, och jag har inte en aning om vad vi ska kunna. hittar inte skiten på adela heller!


idag började jag dagen med att jag försov mig, va så skönt att sova i morse, ;) kom till skolan strax före 9, visade sig att jag inte hade ngn lektion förens tjugo i 12. så det blev en vända på stan med Emma och Jennifer :) sen tillbaka till skolan föratt ha ARL, tog tåget hem halv 2, kom somnade nästan på en gång när jag kom hem! vaknade vid 7 igen? skönt att sova ;) haha , känns som om att jag är lite sliten efter helgen, men så farligt va det ju inte ändå i helgen ? :)
Är fortfarande lika trött, skulle kunna somna när som helst, men måste duscha först. så måste jag blåsa håret, för jag har märkt att det inte är så smart att sova med blött hår när man har rött hår, eftersom färgen lossnar och sätter sig i sängkläderna. märkte det tyvär på en utav mina kuddar som jag har i soffan.. hoppas att det går bort i tvätten!

Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men jag saknar Dalarna, Ludvika, & Nyhammar snuskigt mycket!
Dom 3 åren på park med 9D saknar jag sjukt mycket! visst FP10 är en asbra klass, men inget slår 9D!
Det är så förbannat tråkigt och ensamt att bo själv, vakna själv på morgonen, vänta på tåget själv, gå till skolan, sluta skolan ( i skolan är jag så klart inte själv! ) åka hem själv, komma hem själv, laga mat själv, kolla på tv själv. Ja som sagt göra allt helt själv! det känns ganska ensamt faktiskt! men ändå så är det förbannat skönt att vara själv emellan åt, men de har nästan blivit för mycket nu, undrar redan hur jag ska klara dom här 3 åren, i en liten lägenhet för mig själv? jaja de visar sig.

nu ska jag iaf hoppa in i duschen!

film

sitter och kollar på film i min ensamhet. ja usch vad tråkigt det är att vara själv, visst det är skönt ibland, men nu är de inte ett dugg skönt! skulle heldre ha lite roligt sällskap :) perfeekt när Luui va här, eller när jennifer är här :)



färgaade ju håret rött här om dagen, först tyckte jag att det var alldeles för rött, men nu börjar jag vänja mig vid det och tycker faktiskt att det är ganska snyggt! så ja bjuur på en liten bild :)

ensam igen

viknade av luui vid tåget för ugefär en timme sen, tråkigt! så nu sitter jag hä hemma vid mig i min ensamhet :(
vet inte rikgigt vad jag ska hitta på ? plugga kanske, det skulle ju behövas :p  har 2 prov på tisdag ett i datakunskap, och ett i hndl. datakunkapen kan jag absolut ingenting av, vet ine ens vad vi ska kunna till povet, så får väll ta reda på det i morron.

Det har varit en super bra helg iaf! synd bara att den gick för fort :(


så här söt kan man vara på tåget till kumla!

väntar

JAPPP VI VÄNTAR PÅ BUSSEN I ÖREBRO PÅ VÄG HEM TILL MIG :) OLCH MIKN TELEFON ÄR CP SÅ MAN KAN INTE SKRIVA

tåg,tacos,blod & hårfärg

typ så har min kväll sett ut , mycket bra och händelse rik :) först sitta på tåget i en evighet, som gick ganska snabbt ändå , hade ju sällskap av luui :) kom hem till mig, började göra iordning lite tacos, lui skulle skära grönsaker , slutade illa! jag hade tydligen för vassa knivar ;) haha, typ halva finger toppen hängdelös, och bloden ba spruta! så vad gör man? haha jo , man tar lite papper och eltejp för att linda ihopp fingret ;) de hände för ngn timme sen, de har fortf inte sluta blödit :) haha! hon kan hon ;) vi har iaf färgat håret på varandra, blev rött för min del :o och blonda slingor för hennes del! hon har inte sköljt ur färgen riktigt än, :) själv blev jag ungefr som en rödbeta, fast rödare :) haha, inte riktigt så jag ville ha det :p

I morgon ska vi leta oss ut till kumla för att fixa naglarna, sen marieberg :)

åka buss

yepp det gör jag (y) inte det roligaste, men :) är iaf på väg in till stan och ska köpa hårfärg, men jag kan inte bestämma mig vad jag vill ha fär färg, funderar på ljusa slingor, brunt som jag har kanske lite mörkare, eller röd lila som jag hade i sommras. kollade på massa bilder från 2 sommrar sen när jag va blond, och saknade det jätte mycket, men håret blir ju så förbannat förstört :o
så jag vet inte riktigt hur jag ska göra :)

är ju iaf ledig idag, så igår åkte jag hem för att firajacob som fyllde år :) senare på kvällen träffade jag Louise ett tag, sen gick jag hem till emilia och träffade henne som precis har kommit tillbaka till sverige! kul att se henne :)

idag vaknade jag typ vid 11, eller ja jag blev väckt då. av jacob, han tyckte inte att jag skulle sova när han skulle vara tvungen och jobba ;) så de va väl bara att dra sig upp!
duscha, sen åkte jag ner till OK och skulle kolla om det fanns nå lönebesked till mig, och de fanns det ;)

Helgen kommer bli as bra! de vet jag redan ;) jag och Luui börjar iaf med att ta tåget 18.30 tåget hem till mig, sen ska vi hitta på massa skoj,  i morgon ska vi ut till kumla på äventyr ;) sen marieberg :) 

nu ska jag stänga ner datorn, haha jag känner mig otroligt fånig när jag sitter med en dator i knät på en buss :)

RSS 2.0