13.32

i fredags var jag ledig, så jag och Anna tog oss en tur till stan och handla lite blandannat hårfärg, åkte hem till louise när hon slutat jobbet, så färgade hon håret på oss, sen blev det tacos och idol :)

i lördags åkte jag in till stan och kapa av håret, sen drog jag och Angelica till Borlänge och köpte skor, masssa skor!
direkt efter Borlänge blev det en promenad sen åkte jag hem till Rikard och kolla på film. Vi hann med å kolla på ca 10 filmer tills igår kväll. haha nördar!

och just nu sitter jag på jobbet och har rast, jobbar till kl 6 idag, inte såå kul å ha stängning själv för första gången när jag aldrig haft det förrut..




22.58

hännä sittä ja i min söffä å ä hungri. hungrig dom ett djur och jag hoppas att din macka smaka röööv Angelica ;)

idag har det iaf vart en bra dag. börja med att jag vaknade av ett sms, 2 och en stund senare vid typ halv 7 ringde bemanningen å fråga om jag kunde jobba, körde ner Anna till sitt jobb och jag begav mig till mitt jobb. slutade kl 3, åkte rakspåret till smb och hämtade en dammsugare och 2 biobiljetter. åkte hem och kollade på hockey med Louise och Angelica. skit match! tröttnade dock å kolla efter 2-1. kan verkligen inte koncentrera mig när det är hockey på tv. så under sista perioden bosatte jag mig på ballen å tjåla i telefon istället.

nu ska jag nog dyka ner i sängen och försöka sova

22.25

är så fruktansvärt uttråkad just nu, har tusen saker jag skulle behöva göra här hemma, men fick inte på någon musik så blev bitter... har iaf gjort en sak & det va att lägga i maten som blev över i en matlåda. enda anledningen är för att jag inte kommer orka laga mat i morron. sen placerade jag mig i soffan framför Tv:n..
jag förstår mig verkligen inte på dom där som alltid sitter hemma helt själva framför Tv:n å glor varje kväll, fyran vad tråkigt det är. Hur gör ni?



tänket nu fortsätta sitta med fötterna på mitt skitiga bord och hoppas på att fötterna inte börjar brinna.

17.50

haha, skäms ju nästan när jag läser mina gamla inlägg här, tur jag knappt har några läsare. och dom/den hahah.. vet redan hur mitt liv det ut :)

justnu ligger jag iaf proppmätt hemma i soffan, kocka ihop lite korvstråganof å till det blev det sallad med massa fetaost. ska strax springa ner i tvättstugan igen. låna louise tvättstuga idag, vad gör man inte när man är för sent ute med att boka tid vid sig själv när alla kläder är lortiga?

annars då? jo, livet står ganska stilla så att säga. jobbar lite ibland. har en stökig lägenhet som jag skulle behöva göra någonting åt. skulle även behöva måla klart och tapetsera. men, de är ju de där med att få fingrarna ur arslet också.. motivationen är verkligen på noll!

införskaffa mig en ny telefon här om dagen, så nu har jag blivit app & spel torsk, annars skulle jag nog inte skriva ett sånt här onödigt inlägg :)





utan att ljuga så lyser den hör goa killen upp vardagen en hel del också!

RSS 2.0