14.29

Idag är Johanna arg, deprimerad & förvirrad.

arg, för att jag inte förstår hur Plusgymnasiet i Örebro tänker.
deprimerad, för att världens bästa frisörlärare sagt upp sig. När vi äntligen har fått en bra lärare i frisör som inte ens jobbat där i 2 månader som alla trivs med, och tycker är bra. så går han och säger upp sig. tycker att det är dax att skaffa lite stake och vara kvar till terminens slut iaf. nu kommer vi väl få någon outbildad frisörlärare som vi hade hela 1an då man inte lärde sig ett skit, satt och pratade bort varenda lektion. det va inte ens värt att åka dit för att man visste att man ändå inte skuille lära sig något, att lärarna ändå bara skulle stå och prata om sina tidigare jobb.
men vem vet, det kanske blir bra, eller kanske inte. upp till bevis.
Det är dessutom inte bara frisörläraren som sag uppsig, utan det är svenska läraren också, hon va helt okej. men ingen slår mathias i svenskan.

Igår var det en i nyhammar som blev skjuten, och varför går man och skjuter en människa? självklart får man stå sitt egna kast, men hur kan man sjunka så lågt att man skjuter?

haha känner att jag har varit nog mycket emo nu, tänker inte ens skriva klart de som jag egentligen skulle vilja skriva! hejdå


Kommentarer
Postat av: Louise

MAN FÅR VARA EMO :))))

2011-11-13 @ 22:39:01
URL: http://loouisek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0