sommmmar

Älskar att ha sommarlov! då jag kan göra precis vad jag vill. bada, grilla, umgås med underbara vänner, jobba lite då &  då, ja precis vad jag vill!



=)

tycker att livet är lite för underbart för att sitta och skriva i en blogg!
så, skriver väl någon meningslös dag istället :D


helgen!

har inte haft tid eller lust att uppdaterat någonting här, så jag tänkte berätta lite kort om helgen!

fredags - jobbade på dagen! va helt slut när jag slutade och funderade på att bara vara hemma, men så blev det inte!
vid 6-halv 7 kom felicia och fia till mig, eller till jacob, ja lånade hans lägenhet. vi va iaf där tills det va dax att gå ner till ludvika festen. till en början va det inte alls speciellt kul, då alla va hur fulla som helst, och jag va fortfarande super trött. men vi gick in och bänkade oss i ett öl tält, där vi satt resten av kvällen med lite folk. iaf jag och felicia, fia försvann. hade sjukt kul i öltältet. vid 2 gick felicia hem, jag sprang runt lite på stan, träffa fia bland annat. vet inte alls vad klockan va när jag kom hem, men gick och la mig 05.45, och 06.05 plingade det på dörren, då va det jacob, och två av hans kompisar som tyckte att det luktade för mycket kattkiss hemma vid honom, så de gick hit istället. jag gick och la  mig på en gång igen och tänkte sova. men de gick ju inte. fick en av hans kompisar bredvid mig, som kunde de där med att snarka. fyfaan! haha.

Lördags - va ut till nyh en snabbis och hämtade kläder. va ner på stan och åt med felicia, harry och ronja. kollade på mojje haha. gick upp till jacob och gjorde mig i ordning för ännu en kvälls festande. vid 6 kom det lite folk upp dit.  när vi skulle ner till ludvika festen, så hade mina grannar fest ute på gården, så vi blev där en stund sen gick vi vidare ner på stan. jag sprang emellan öltälten och tant selmas ungefär hela kvällen. kom hem vid 4 i morse tror jag. somnade vid halv 6, och vaknade vid 3.

idag - har jag enbart legat i sängen, och ska strax gå hem till jacob för att hämta hans hemnyckel och sen ta cykeln ner på stan föratt köpa katt mat åt hans missar.

RSS 2.0