23.48

Ligger hemma i sängen och lyssnar på musik. funderar på om jag ska försöka sova fast jag inte är nå trött.
somnade vid 5 i morse, och vaknade 1 minut i tio. och jag skulle börja kl 10. blev lite stressigt där..
i morgon har jag iaf sovmorgon till kl 1 skadar ju inte ;)

annars idag har jag inte gjort så mycket, varit på banken, kopierat nycklar, köpt present till frida, fikat med jennifer och kikat på tv. Det är väl ungefär allt jag har gjort idag förutom att vart på praktiken.


hehe har kommit på att jag skulle behöva ha en resväska till helgen, helst med hjul på. vet inte riktigt hur vi ska hitta heller. med tåget är de inga problem, men sen när man ska veta vart man ska gå av bussen :o får väl se hur det går ;)

01.34

Kom precis hem från Jacob, vi kikade lite på tv och skulle laga mat. eller ja jag skulle steka en varsin hamburgare. Men det gick väl ungefär som vanligt när jag ska göra någonting vid spisen.. bränt blev det! iaf min.
Började med att jacob stod vid spisen och skulle vända burgarna, så började han hosta och jag stod och retade honom över att han hade hosta för lite rök. Men när det va min tur att vända burgarna så hostade jag mist lika mycket, trodde att jag skulle hosta lungorna ur mig. lät nästan så på han också.
Jag borde verkligen inte få stå vid spisen, ska skaffa mig en liten hemmakarl som har maten redo tills jag kommer hem ;) han borde dessutom vara mekaniker har jag och mamma kommit på, vet aldrig hur det kommer gå när jag skaffar mig ett körkort. om jag nu skaffar mig ett körkort. hah.

Godnatt!

20.22

Tog lite extra sovmorgon i morse, men är ändå helt slut.
har inte gjort någonting alls idag, stått och hållt i hårslingor som Ewa limmade fast på en peruk.

Felicia kom ner på stan när jag hade lunch så vi gick bort till pelles och åt, Jennifer kom också dit ;)

Slutade strax före 2, tänkte att jag skulle gå hem till jacob då men jag fastnade vid lotta, så kom hem från lotta för någon timme sen :)

håller på att hungra ihjäl, men orkar inte fixa ngt att äta.. haha.

i morgon äre LÖÖÖN, vilket inte gör någonting alls ;)

01.12

Slut på den här helgen, börjar redan se framemot nästa helg!
tycker dock inte om hur tågen går på helgerna..

Fredags: Gjorde jag inget speciellt, eller jo haha jag gjorde äppelmos hemma vid min moster med Felicia. Sen åkte jag ut till Nyhammar och grillade. Senare på kvällen va jag och mamma ute och övningskörde. Vilket gick bra!
Somnade på soffan hemma vid mamma, va helt död och skulle verkligen inte höra om det kom en inbrotts tjuv. Mamma hade kommit hem mitt i natten när jag låg och sov, vilket jag tycker att jag borde ha hört eftersom att vardagsrummet är alldeles vid hallen.

Lördags: Städade jag jockes bil, tog några timmar. grannen stod och störde mig hela tiden.. Jag förstår inte riktgit hur allt han hade i sin bil fick plats i bilen. den va verkligen proppfull!
Senare på eftermiddan skjutsade mamma mig till angelica, vi kollade mest på film & pratade, hon bjöd även på mat :) sov kvar där, men de blev inte speciellt mycket sovande. Hon hade en irriterande klocka som tickade hela tiden.. haha.
Hann även med att träffa erik en vända.

Söndag: Idag vaknade jag somsagt upp hemma vid Angelica, låg mest i sängen och pratade innan hon skjutsade hem mig. Kom hem till mamma kikade lite på tv med jesper, sen skjutsade han in mig till stan. jag gick hem till jacob och skulle laddda ner en serie, vilket jag inte kan göra på mitt värdelösa internet när jag bara har mobilt. Jacob kom väl hem vid 11 eller ngt, så vi kollade på fredagens idolprogram, sååå värdelöst!
Nu borde jag väl egentligen sova, börjar kl 10 i morgon. Har en känsla av att jag kommer vara ganska död i morgon.
Godnatt!

23.45

trött är vad jag är! men det är ingen ide att gå och lägga sig än, måste nämligen vänta på jacob, som ska komma hit och hämta sin hemnyckel. Och han borde precis ha kommit fram till borlänge, så han är väl här om 2 timmar :o nerå, lite fortare hoppas jag att det går för honom ;)

Annars idag har jag inte gjort mycket alls, har verkligen haft S.K.I.T tråkigt!
tror jag aldrig haft så tråkigt i hela mitt liiiiv.

tror ja tänker sova lite tills han kommer, frågan är bara om jag vaknar när han ringer. hehe kul om jag inte skulle göra det ;)

21.02

har precis gjort mig 2 varma mackor en med salsa sås, skinka & ost och en med köttfärssås & ost till de blev det ett glas oboy ;) måste komma ihåg att köpa med mjölk i morgon, vilket jag säkerligen glömmer av..

apun började i måndags, och jag är på ett ställe som heter  hårstudio. Jag gör verkligen ingenting när jag är där, sitter bara på en stol hela tiden. inte speciellt roligt.
Har bara vait där i 2 dagar också, för igår var jag ledig och gjorde riskettan istället :)

nu ska ja stoppa i mig min sista varma macka, sen duscha!

01.18

Kom precis innanför dörren, har varit någonstans utanför enviken med Jacob. Han skulle jobba och jag följde med dit så hoppade jag av igen i ludvika när han skulle åka vidare mot skåneland. Stackarn var redan trött och hade massa långa timmar framför sig. Inte för att han behöver åka hela vägen inatt, men det måste ändå vara drygt att köra lastbil när man är trött.

Annars idag har jag varit till skolan en vända, har haft frisör heladagen. vi skulle egentligen få färga varandras hår, men det hade blivit nå fel med leveransen så färgerna stod i borlänge.. haha.

Jennifer kom hit en stund idag också, treevlugt vare! va precis som Frövi tiderna när hon nästan jämt sov vid mig :)
Har även lagat lite mat som jacob kom hit och åt upp ;)

nu ska jag spela lite worldfued sen sova! godnatt.

20.35

Idol, brända popcorn och pärsonsaft ungefär så ser min kväll ut.
va till skolan idag och hade svenska och frisör.
kom hem vid halv 6, då vare bara att kocka ihopp lite käk, bacon och makaroner och såklart svartpeppar ketchup :D
annars har jag bara spelat worldfued med louise, jag är verkligen sämst på de.
hejdå!

10.26

Är sjukt trött och vill enbart hem och sova!
men nerå, har minst 3 lektioner kvar.. bara att stå ut.

har iaf frisör nu, sitter och letar på bilder på frisyrer som vi ska klippa sen.
men nu äre lunch.

21.26

Har inte haft tid att skriva något i helgen :) jag har iaf hälsat på farmor, diskat,städat,tvättat,festat, städat lite mer,& tvättat lite mera. nu kom jag precis ut från duschen, väntar bara på att min kära storebror ska komma hit och hämta sin hem nyckel innan jag får gå och lägga mig.
men om han säger att han kommer om 10 min, så tar det ungefär 3 timmar..

känns inte allt för bra att ställa klocka på kvart över 4 i morgon. tur vi bara börjar tidigt en dag i veckan!

23.43

Jacob kom hit och lämnade & hämtade lite grejer, så nu har han precis åkt hem :) han glömde dessutom sitt godis här, otur för honom ;)

den här dagen har iaf vart sjukt rolig, till och med skolan har varit rolig!
roligast var på tåget hem, och fikan på engel va inte heller så pjåkig ;)

blev ett tråkigt inlägg, orkar inte skriva mer för nu ska jag SOVA!

körkort

skrev in mig på körskola idag, bokade även risk1an. Lika bra att göra den på en gång så man har den gjord :) blev även fattig, eftersom jag köpe ett paket som allt ingår i som man behöver till ett körkort :) men de kan de ju vara värt :)

nuu ska jag gräva ner mig i sängen! hoj
tuff jag vaa där

Nöjd!

Är nästan lite stolt över mig själv som faktiskt åkte till skolan idag, har enbart en lektion och på den ska vi läsa en urkassbok. så har jag lyckats fått världens huvudvärk. ska iaf ha helt grön vecka innan den här veckan är sluuut!

när ja kommer hem från örebro så ska jag ut och leta praktikplats. sen spendera massor med pengar. Haha ska enbart ha 100 kr kvar av mina 13000 kr som jag fick igår ;)

tycker fortf inte om rubriker..

Kom precis hem från stan, jag och jennifer gick ner och hämtade våra cyklar så det går lite fortare ner till tåget i morgon ;)
Jennifer har varit här och ätit idag, blev köttfärsås och spagetti. så nu sitter jag och äter upp resten av salladen som blev över medans jag kollar på idol :)
har fått hem 20 kakburkar idag som vi ska sälja till en klassresa. KÖÖÖP KAKOR!!

Blev även 13000kr rikare idag, vilket jag inte har någonting emot :)

nyhammar

Kom hem till Ludvika för en stund sen. Har varit ute i Nyhammar och umgåtts med Angelica & Fia. Louise kom även en vända :) Angelica bjöd på mat också, köttfärsås och fjärilsmackaroner? jaja smarrigt vare iaf.
Mitt under idol ringer min papi, så jag va tvungen att åka hem och fixa lite papper och grejer. För om jag har tuuuuur så ska min räääser säljas i morgon :D

nu ger jag upp för idag, godnatt ;)

aaarg

Sitter i skolan och är arg!
Min nya telefon som jag köpte för 1 vecka sen och några dagar har redan gått sönder.
världelöst skit!
så idag efter skolan så tänker jag minsan lämna in skiten.

goodmorgon!

Godmorgon, min klocka står nu på 05.12. Och jag har redan hunnit med att duscha. och lagt in en baugett  i ugnen som jag strax ska ta ut och låta svalna innan ja kan bre på den :)

är inte ett dugg trött, men det känns jobbigt att veta hur mycket klockan är. Det är lisom sovtid nu. mitt inatten för mig.
jaja, nu lär jag fixa en massa. inte ens en timme kvar tills mitt tåg går..

idol

Har precis kollat på idol, tycker att det blir sämre och sämre hela tiden.
dom där nya i jurryn va inte speciellt bra heller. iaf inte den där skäggiga. han var för elak :)

tänkte kika lite på wallander, sen ställa klockan på lite överdrivet mycket för tidigt så att jag kommer upp i morgon. Gillar inte att tåget går kl 6 på måndagar, så jag lär gå hemifrån tjugo i 6.. Tur att man bara börjar 8 i gång i veckan :)

jaja, godnatt!

:)

Ibland tycker jag inte om att bo själv.
Men idag gillar jag att bo själv.
Ibland är det så fruktansvärt tråkigt att laga mat till sig själv, men inte idag.
ibland är det fruktansvärt tråkigt att kolla på tv med sig själv, men inte idag.
ibland är det fruktansvärt tråkigt att diska åt sig själv, men inte idag.
ibland är det fruktansvärt tråkigt att städa åt sig själv, men inte idag.
ibland är det fruktansvärt tråkigt att sova med sig själv, men inte idag.

Bidde ett tfruktansvärt tråkigt inlägg, de får nu stå ut med ;)

slödag

har tillagat mig lite käk, kyckling sallad! smarrigt vare.
har även diskat. Diskade i natt också, vaknade kl 3 och var klarvaken, visste inte vad jag skulle göra så jag ställde mig och diskade :) haha. skönt att ha de fixat tills imorse när man vaknade.

va på fest i gonäs igår, kom hem före halv 12 igår. huvudvärken var på topp, så gick och a mig på en gång när jag kom hem. sköönt!

nu ska jag springa in i duschen, sen får vi se vad som händer. är ganska sugen på falun.
men är nog ännu mer sugen på att bara sitta hemma och glo på film. ska över till jacob sen och kolla om han har någon bra film jag kan låna :) hehe.

RSS 2.0